Nová knižná akcia so zľavou až do 80%

V pravý čas

Danielle SteelIkar (2019)

🍎 Vypredané, sú však dostupné iné vydania
12,90€

📚Prečítaná za 8,39€ (Zľava 35%) Zobraziť v bazári kníh

✅ Poštovné ZADARMO nad 39€ ✅ Knižná akcia každý mesiac ✅ Bezpečný nákup

Alexandru Winslowovú opustila matka, keď mala sedem rokov. Útechu našla v knihách a neskôr aj pri písaní vlastných príbehov. Už ako dieťa zvládla mrazivú kriminálnu novelu s prepracovanou zápletkou, čo len dokazovalo jej výnimočný talent, ale nie vždy sa stretlo s pochopením okolia.
V štrnástich rokoch jej zomrie aj otec a Alex sa dostáva do kláštora. Ten sa stane na dlhé roky jej domovom. Alex ďalej píše a cibrí si výnimočný talent. Ako sa šplhá po rebríku vydavateľských úspechov, stále má na pamäti otcovu radu: muži čítajú iba knihy od mužských autorov. Alexandra Winslowová preto publikuje pod pseudonymom Alexander Green. Jej skutočnú identitu pozná iba pár najbližších osôb, čo Alex izoluje od verných čitateľov a bráni jej nadväzovať vzťahy.
Výnimočný úspech Alexandra Greena sa stane tŕňom v oku hollywoodskych filmárov, ktorí netušia, o koho v skutočnosti ide. Alex má pravdu na jazyku, no zakaždým cúvne. V hre je príliš veľa, a tak naďalej vedie dvojitý život.

Recenzie a kritiky

Originálny názov: The Right Time Rok vydania: 2019 ISBN: 9788055168302 Rozmer: 125×200 mm Počet strán: 340 Väzba: pevná Štýl: napínavý, romantickýJazyk: slovenčina

Zaradené v kategóriách