TU je nová Knižná akcia mesiaca, klikni a pozri

DVD (9,99€)

Ostrým nožom


🍌 Odosielame o 7 dní.
9,99€

✅ Poštovné ZADARMO nad 39€ ✅ Knižná akcia každý mesiac ✅Výhodné ceny ✅Bezpečný nákup

Príbeh otca, ktorému zavraždili syna, smútok otca, ktorý musí pochovať svoje dieťa, emotívna dráma otca, ktorý sa rozhodne hľadať spravodlivosť.

Po útoku neonacistov na partiu študentov zostane na zemi ležať mŕtvy chlapec. Polícia koná, páchatelia sú za mrežami, spoločnosť sa búri proti holohlavým neonacistom, ale to všetko trvá len chvíľu. Zdesená rodina čoskoro sleduje, ako sú vrahovia pre chybné rozhodnutie sudkyni prepustení na slobodu, nikoho už to nezaujíma a rokovanie polície pripomína správanie skorumpovanej inštitúcie. Zostáva len zlomená rodina bez akékoľvek šance na spravodlivosť a vinníci, ktorí sa smejú priamo do očí.
Zúfalý otec s túžbou po spravodlivosti sa púšťa do boja so všetkými. S políciou bez záujmu, s podplateným súdnictvom, s mafiou, ktorá kdesi v pozadí ťahá za nitky. Dokáže tvárou v tvár uspieť voči prehnitému systému? Dokáže zároveň prekonať vlastné výčitky a odpustiť sám sebe?

Recenzie a kritiky

Recenzie na ČSFD

Herci: Roman Luknár, Marián Mitaš, Ela Lehotská, Miroslav Krobot, Jana Oľhová, Moloch Vlavo, Momo, Ľubomír Paulovič, Michal Režný, Zuzana Kubovčíková Šebová, Sáva Popovič, Dávid Hartl, Táňa Radeva, Jana Valocká

Rok vydania: 2019 Katalógové číslo: 125288 Rozmer: 135×190 mm Dĺžka: 89 Obal: DVD obal Jazyk: slovenčina

Zaradené v kategóriách