Nová knižná akcia so zľavou až do 80%

Doomed to Exist


🍎 Vypredané
6,61€

✅ Poštovné ZADARMO nad 39€ ✅ Knižná akcia každý mesiac ✅ Bezpečný nákup

In the book Doomed to exist every reader finds lots of physical and astronomical issues related to more or less known mysteries and paradoxes, that have been troubling the scientists for ages, centuries in some cases. The author unveils the realms of natural sciences in a diverting and fetching way, those realms in which our knowledge momentarily reaches its limits and new paths of modern physics and astronomy perhaps begin.
The book is written in a popular form without greater requirements of higher mathematical education.

V knižke Odsúdená existovať nájde čitateľ množstvo tém s fyziky a astronómie, ktoré obsahujú viac či menej známe paradoxy a záhady, s ktorými sa v niektorých prípadoch vedci trápia už celé storočia. Autor pútavou a zábavnou formou ukazuje čitateľovi tie oblasti prírodných vied, kde momentálne sú hranice nášho poznania a cesty, ktorými sa uberá a snáď v budúcnosti sa bude uberať moderná fyzika a astronómia. Kniha je písaná populárne bez väčších nárokov na hĺbku matematického vzdelania.

Recenzie a kritiky

Originálny názov: Odsúdená existovať ISBN: 9788096997084 Rozmer: 155×215 mm Počet strán: 82 Väzba: brožovaná Jazyk: angličtina

Zaradené v kategóriách