Nová knižná akcia so zľavou až do 80%

Matkino tajomstvo

Sejal BadaniMotýľ (2019)

🍎 Vypredané, sú však dostupné iné vydania
13,90€

📚Prečítaná za 7,65€ (Zľava 45%) Zobraziť v bazári kníh

✅ Poštovné ZADARMO nad 39€ ✅ Knižná akcia každý mesiac ✅ Bezpečný nákup

Rodinné tajomstvo odhalí nádhernú, no tragickú lásku

Dojímavý príbeh o neúnavnej sile lásky, liečení tela i duše a o neutíchajúcej viere v sny.Novinárka Jaya žije na prvý pohľad dokonalý život. Jediné, po čom túži, je vlastné dieťa. Po troch neúspešných pokusoch a rozpade manželstva stráca pevnú pôdu pod nohami. V zúfalej túžbe zmierniť mučivú bolesť vo svojom vnútri sa vyberie do Indie, aby tam zistila niečo o tajomnej minulosti vlastnej rodiny.

Okúzlená nádhernými miestami, vôňami a zvukmi nadšene spoznáva miestnu kultúru, o ktorej jej vlastná matka doteraz nič nepovedala. Od Raviho, bývalého sluhu a blízkeho priateľa svojej babky, sa dozvedá o nezlomnosti, vytrvalom boji, tajnej láske, ale aj o tragickom konci svojej novátorskej predchodkyne v období britskej okupácie. Odkaz vlastnej rodovej línie prinúti Jayu nájsť v sebe netušenú silu.

Vďaka jedinečnému príbehu, ktorý vás prevedie po starej Indii, spoznáte život silnej ženy, ktorá aj napriek nepriazni osudu dokázala zachrániť oveľa viac, ako si v skutočnosti myslela.


Recenzie a kritiky

Originálny názov: The Storyteller's Secret Rok vydania: 2019 ISBN: 9788081641961 Rozmer: 135×205 mm Počet strán: 384 Väzba: pevná Štýl: filozofický, dobrodružný, psychologický, romantickýJazyk: slovenčina

Zaradené v kategóriách