Nová knižná akcia so zľavou až do 80%

Santorini


🍎 Vypredané
29,99€

✅ Poštovné ZADARMO nad 39€ ✅ Knižná akcia každý mesiac ✅ Bezpečný nákup

Santorini je nové vydanie hry pôvodne vydanej v roku 2004. Od prvého vydania hry pred viac ako 30 rokmi bolo Santorini nespočetnekrát vylepšené, rozšírené a prepracované matematikom Dr. Gordonom Hamiltonom.

Santorini je veľmi prístupná, čisto strategická hra, pravidlovo dosť jednoduchá aj pre prvý stupeň základnej školy, avšak s dostatočnou hĺbkou a obsahom na preskúmanie aj pre náročných hráčov. Skrátka je to skutočne hra pre každého. Pravidlá sú jednoduché. Každý ťah sa skladá z dvoch krokov:

1. Pohyb- posuň jedného zo svojich stavbárov na susediace políčko. Figúrku stavbára môžeš pohnúť na rovnakú úroveň, o jednu úroveň vyššie alebo o hocikoľko úrovní nižšie.

2. Stavba- následne postav jedno poschodie budovy, ktoré bude susediť so stavbárom, ktorého si posunul. Najvrchnejšie poschodie, ktoré je možné postaviť, je tretie poschodie avšak na vrchu tretieho poschodia môžeš postaviť kupolu, čo znamená, že toto políčko je vylúčené z hry.

Vyhráva ten, koho ktorýkoľvek stavbár sa postaví na tretie poschodie.

Čo robí zo Santorini skutočne výnimočnú hru je požívanie variabilných schopností hráčov. Dr. Hamilton navrhol viac ako 40 tematických božských a hrdinských schopností, z ktorých každá mení od základov spôsob hry.

Rok vydania: 2017 Odporúčaný vek: 8+ Rozmer: 295×295 mm Jazyk: angličtina

Zaradené v kategóriách