Jún, nové knižné zľavy až do 80%!

Mandle v tmavej čokoláde

250g

Slowlandia (2019)

🍌 Odosielame o 11 dní.
12,90€

✅ Poštovné ZADARMO nad 39€ ✅ Knižná akcia každý mesiac ✅ Bezpečný nákup

Lesklé luxusné dražé s nekompromisným zložením a intenzívnou arómou pravej horkej čokolády, s chrumkavou sladkou mandľou uprostred.
Jemne pražené mandle sme obalili do horkej 60% BIO čokolády, sladenej len trstinovým cukrom
. Čokoláda nie je príliš horká, aby neprebíjala chuť mandlí, ale zároveň nie je vôbec presladená. Aby to nebolo len tak, po dražovaní mandle ešte niekoľko hodín točíme a dolaďujeme pre dosiahnutie prirodzeného lesku „natural shine“, bez akýchkoľvek leštiacich alebo prídavných látok. Toto je skutočné umenie dražovania. Čistá chuť a zloženie bez kompromisov.

Nie sú mandle ako mandle. Chrumkavé výberové mandle z Californie sú upražené nasucho – cyklónom horúceho vzduchu. Špeciálne, šetrné, praženie zmení chuť mandle na nepoznanie – rozvinie sa sladkosť a v závere môžete cítiť ich plnú pečenú chuť. V Slowlandii všetko začína výberom tej správnej suroviny. Či už sú to sicílske Genco, španielske Larguetta alebo Californské mandle, vždy dbáme na výber tej najvhodnejšej odrody na praženie a výrobu krémov či dražé. Nikdy nie sú horké, sú chrumkavé, sladké, s plnou dochuťou. Po upražení v malých množstvách ich necháme pár hodín odpočinúť a začína približne sedemhodinový proces precízneho dražovania do vyladenej čokolády.

Či už hľadáte výnimočný darček alebo chcete potešiť seba kvalitným snackom, výberové výživné mandle v pravej tmavej čokoláde sú vždy dobrý nápad.

Zloženie: horká čokoláda (kakaová hmota, cukor, kakaové maslo, emulgátor: sójový lecitín, vanilkový extrakt); mandle. Podiel kakaovej sušiny v čokoláde min. 60%.

Výživové údaje na 100g:
Energia – 601 kcal / 2494 kJ
Tuky – 43,3 g
z toho nasytene mastné kyseliny – 14,9 g
Sacharidy – 34,6 g
z toho cukry – 25,1 g
Vláknina – 9,5 g
Bielkoviny – 13,4 g
Soľ – 0,0 g

Rozmer: 80×90 mm Váha: 250 Balenie: dóza

Zaradené v kategóriách