Nová knižná akcia so zľavou až do 80%

Armáda temnoty a smrti

Denisa LesniakováCooBoo SK (2024) • Séria Krvavé kráľovstvá • 1. diel

🍎 Pripravujeme
11,99€
Zľava 10%
10,79€

✅ Poštovné ZADARMO nad 39€ ✅ Knižná akcia každý mesiac ✅ Bezpečný nákup

Povinná YAzda od 23-ročnej Košičanky pre všetkých fanúšikov epických tínedžerských fantasy!

Lennox Darkmorth žila ako v perinke. Ako dcéra vyznamenaného vojenského generála nemala núdzu o vzdelanie ani špeciálne výsady. Ako najlepšia priateľka korunnej princeznej Naelly mala na kráľovskom dvore prístup ku všetkému rovnako ako budúca kráľovná.

Všetko sa zmení, keď kráľovná Naella vyhlási vojnu ostatným kráľovstvám. Lennox neváha, ukradne otcovi povolávací rozkaz a narukuje do vojska ako generálov nemanželský syn Nox. Nox má pred sebou dlhú cestu – musí sa zdokonaliť vo vojenskom remesle a dostať pod kontrolu svoju mágiu. Na ceste za víťazstvom jej cestu skrížia aj leviatany, valkýry, kentauri aj čarodejnice. V stávke je totiž oveľa viac než len osobná česť a holý život. V jej rukách leží osud kráľovstiev. Stoja na prahu vojny, ktorá ich zmetie zo zemského povrchu.

Lenže za smrteľnou hranicou, v kráľovstvách bez akejkoľvek mágie, číha nečakaný spojenec. Vyčkáva a snová plány, ako poraziť mocichtivú kráľovnú.

Rok vydania: 2024 Odporúčaný vek: 15+ Rozmer: 145×205 mm Počet strán: 552 Väzba: brožovaná Jazyk: slovenčinaŠtýl: dobrodružný

Zaradené v kategóriách