Nová knižná akcia so zľavou až do 80%

Bratislava - Hľadaj a nájdi

A search and find book


🍎 Vypredané
15,00€

✅ Poštovné ZADARMO nad 39€ ✅ Knižná akcia každý mesiac ✅ Bezpečný nákup

Detská obrázková kniha o hlavnom meste Slovenska – Bratislave.

Deti samé alebo s rodičmi spoznávajú hlavné mesto hravou a náučnou formou. Na 14 stranách sledujú zábavné a náučné príbehy hlavných postáv. Deti tak trénujú svoju pozornosť, predstavivosť a fantáziu. Taktiež sa zoznamujú s naším nádherným hlavným mestom a významnými rodákmi alebo osobnosťami, ktoré pôsobili v Bratislave, ako napríklad Johann Nepomuk Hummel, Johann Wolfgang von Kempelen, Hans Christian Andersen, Ferdinand Martinengo, Ondrej Nepela, Ignác Lamár, Napoleon, Mária Terézia … Popritom spoznávajú historické pamiatky, architektúru, či tradičné špeciality ako napríklad bratislavské rožky, ktoré môžu malí čitatelia nájsť ukryté na každej z našich dvojstrán.

Kniha má aj výchovný charakter - na príbehoch, ktoré sa prelínajú postupne na stranách knihy, sa deti učia k ochrane historických pamiatok a životného prostredia. Na 14 stranách môžete sledovať zábavné a náučné príbehy hlavných postáv.

Ústredné postavy sú predstavené v úvode knihy, ďalšie nájdu deti pri jej čítaní. Na zadnej strane knihy sa nachádza ilustrovaná mapa Starého mesta s vyznačením hlavných dominánt mesta.

Recenzie a kritiky

Rok vydania: 2018 Odporúčaný vek: 3+ ISBN: 9788097308001 Rozmer: 260×340 mm Počet strán: 14 Väzba: leporelo Jazyk: slovenčina, angličtina

Zaradené v kategóriách