Nová knižná akcia so zľavou až do 80%

Ukradnutý bozk

L.J. ShenTatran (2019)

🌴 Posledný kus na sklade, posielame ihneď.
13,90€
Zľava 29%
9,90€

✅ Poštovné ZADARMO nad 39€ ✅ Knižná akcia každý mesiac ✅ Bezpečný nákup

Jeden bozk. Dvaja muži. Tri životy. Osudovo prepletené.

Francesca sa na prahu dospelosti ocitá na životnej križovatke. Je vychovávaná v mafiánskej rodine, kde má otec hlavné slovo a ona ako žena jedinú úlohu – vydať sa za muža, ktorého jej vyberú a byť mu poslušnou manželkou.
Prvý bozk by vraj mal byť z lásky. Môj mi ukradol diabol v maškarnej maske pod tmavou chicagskou oblohou. Svadobné sľuby sú vraj posvätné. Naše sme porušili ešte v kostole. Srdce ženy vraj bije pre jedného muža. Moje zlomené krvácalo pre dvoch rivalov, ktorí oň bojovali až do trpkého konca. Sľúbili ma Angelovi Bandinimu, dedičovi jednej z najvplyvnejších rodín chicagskej mafie. Vzal si ma však senátor Wolfe Keaton ako výkupné za otcove hriechy. Veľké ľúbostné príbehy sa vraj končia šťastne. Ja, Francesca Rossiová, som ten svoj škrtala a prepisovala až do poslednej kapitoly.

Ukradnutý bozk je príbeh plný vášnivých citov a prvých sexuálnych skúseností. Francesca si v ňom prechádza neľahkou cestou. Osud ju prinúti nielen rýchlo dospieť, no musí podniknúť prerod z naivnej princeznej na nezávislú a sebavedomú ženu. Dohodnuté manželstvo. Dcéra ako výkupné. Korupcia, podvody a nenávisť. Horúca vášeň a hlboké city. To je tá pravá mafiánska romanca. Dekadentne šťavnatý román Ukradnutý bozk sa od vydania teší obrovskej popularite mladých čitateliek. Nenávistný a vášnivý vzťah Francescy a Wolfa sprevádza poznanie, že Wolf požiadal o jej ruku iba z pomsty. Rozmaznaná dedička mafiánskeho impéria sa ocitá v cudzom svete, vystrašená, ale odhodlaná presadiť sa.

Recenzie a kritiky

Originálny názov: The Kiss Thief Rok vydania: 2019 ISBN: 9788022210157 Rozmer: 151×233 mm Počet strán: 288 Väzba: brožovaná Štýl: erotický, napínavý, tragický, romantický, historickýJazyk: slovenčina

Zaradené v kategóriách