Nová knižná akcia so zľavou až do 80%

Hurá, idem do školy!

Hry a cvičenia zamerané na rozvoj jednotlivých schopností a zručností detí predškolského veku


🍎 Vypredané
11,90€

✅ Poštovné ZADARMO nad 39€ ✅ Knižná akcia každý mesiac ✅ Bezpečný nákup

Publikácia Hurá, idem do školy! je určená predškolákom, budúcim prvákom základných škôl, ich rodičom, starým rodičom, učiteľkám materských škôl a všetkým, ktorých zaujíma téma školskej zrelosti. Obsahuje úlohy, hry a cvičenia, ktoré sú zamerané na rozvoj jednotlivých schopností a zručností detí predškolského veku. Rozvíjajú hrubú a jemnú motoriku, sluchové vnímanie, zrakové rozlišovanie, reč, slovnú zásobu, myslenie, senzomotorickú koordináciu, pravo-ľavú orientáciu, základné matematické predstavy a koncentráciu pozornosti.

Všetky hry a cvičenia sú cielené na prípravu predškolákov do prvého ročníka, aby dokázali zvládať nároky, ktoré bude na nich základná škola klásť. Pre deti sú zaujímavé a príťažlivé.

Publikácia dáva priestor na vzájomnú komunikáciu dospelých s deťmi. Obsahuje cenné rady i odporúčania, ako pracovať s deťmi predškolského veku. Prácu s knihou uľahčuje pútavá záložka s pravítkom, ktorá je súčasťou publikácie.


Recenzie a kritiky

Rok vydania: 2019 Odporúčaný vek: 4+ ISBN: 9788081432392 Rozmer: 210×300 mm Počet strán: 266 Väzba: brožovaná Jazyk: slovenčina

Zaradené v kategóriách