Nová knižná akcia so zľavou až do 80%

Match and Catch


🍎 Vypredané
15,99€

✅ Poštovné ZADARMO nad 39€ ✅ Knižná akcia každý mesiac ✅ Bezpečný nákup

Chcete poznať rýchly spôsob, ako sa naučiť čítať po anglicky?

Zahrajte si zábavnú hru s anglickými slovami Match and Catch od The Brainy Band! Poznať všetky písmenká ešte neznamená vedieť čítať. Hraním hry Match and Catch sa deti naučia spájať písmená do slov jednoduchým a zábavným spôsobom. Ten kto číta najrýchlejšie, dostane najviac žetónov. Hra je navrhnutá tak, že automaticky prebudí v deťoch záujem o čítanie a tie potom čítajú stále rýchlejšie a rýchlejšie.

Ak chcete začať hru hrať, jednoducho ju otvorte, umiestnite žetóny na stôl a pokúste sa nazbierať čo najviac obojstranných kartičiek. Deti sa hrajú, študujú pestrofarebné obrázky, vyhrávajú žetóny a zároveň sa v nich prebúdza záujem o nový jazyk a nové slová.

Vezmite si hru Match and Catch na cesty, prázdniny, alebo na návštevu ku kamarátom a o zábavu máte postarané! Hra pomáha rozvíjať schopnosť čítania anglických slov. Jednoduché pravidlá a zaujímavý herný systém zaujmu každého už od prvého kola.

Hra má až 3 úrovne náročnosti

Hra obsahuje 96 žetónov. Na jednej strane žetónu sú tri pestrofarebné obrázky, na strane druhej - slovo. Žetóny sú farebne rozlíšené do dvoch hracích sád: kratšie slová v modrej farbe (3 - 5 písmen) a dlhšie slová v červenej farbe (6 – 8 písmen).
V najjednoduchšom verzii nie je potrebné vedieť čítať, pretože hráči sa snažia nájsť identické obrázky, pričom si cvičia pozornosť a koncentráciu. Druhá verzia pravidiel si vyžaduje, aby hráči vedeli prečítať slovo a vyhľadať na hracej ploche žetón so zodpovedajúcim obrázkom. Najťažším spôsobom, ako hrať hru je, keď hraciu plochu pokryjeme žetónmi so slovami a hráči musia nájsť také žetóny s názvami obrázkov, ktoré sú nakreslené na ich najvyšších žetónoch.

Príbeh hier The Brainy Band začal, keď sa jeden výnimočný otec a psychológ začal venovať vzdelávaniu detí v rannom a predškolskom veku. Ako to už chodí, myšlienka založiť rozvojový klub pre deti predškolského veku prišla, keď sa stal otcom. Klub založil pre syna a jeho kamarátov.

V klube vznikalo mnoho nápadov a hier zameraných na zábavné vzdelávanie detí v matematike a logike. Hry sa postupne zdokonaľovali až vzniklo vydavateľstvo The Brainy Band.

Prečo majú rodičia, deti a učitelia radi hry The Brainy Band?
1. Pri tvorbe hier sa kladie veľký dôraz na prirodzený záujem detí. Edukačný proces je jednoduchý a zábavný.
2. Vysoká účinnosť vzdelávacieho procesu. Keď dieťa prejavuje záujem, intenzita učenia je exponencionálne vyššia. Detí sa hrajú a ani si neuvedomia, že sa učia.
3. Pravidlá hier sú flexibilné a tak sa dajú prispôsobovať rôznemu veku, či zručnostiam detí. Získané zručnosti sú trvalého charakteru. Dieťa sa postupne zdokonaľuje a stáva sa majstrom nových konceptov a zručností.
4. Hry sú jednoduché na pochopenie a použitie. Nezaberú veľa miesta, takže ich môžete hrať kdekoľvek a kedykoľvek.

Obsah hry: 96 Hracích žetónov, Ilustrované pravidlá

Počet hráčov: 2-5 hráčov
Dĺžka hry: 5 min.

Odporúčaný vek: 6+ Katalógové číslo: 6165 Rozmer: 120×175 mm

Zaradené v kategóriách