Nová knižná akcia so zľavou až do 80%

Mysterium


🌴 Posledný kus na sklade, posielame ihneď.
44,21€
Zľava 21%
34,90€

✅ Poštovné ZADARMO nad 39€ ✅ Knižná akcia každý mesiac ✅ Bezpečný nákup

Mystery je nová verzia výbornej kooperatívnej detektívnej hry Tajemnicze Domostwo, ktorá kombinuje mechanizmy hier Dixit a Cluedo a ktorú nový vydavateľ zahalil do nového šatu. Mechanizmy ostali rovnaké, grafické prevedenie je však nové. Vydavateľ pridal pomôcky pre ducha, ktoré sa v Tajemnicze Domostwo nenachádzali. Duch dostane zástenu, aby mal prehľad o trojiciach kariet, ktoré vybral hráčom a dvojminútové presýpacie hodiny na stopnutie času, ktorý majú hráči na tipnutie karty.

Na panstve Warwick bol spáchaný zločin a bol z neho obvinený a nakoniec popravený nevinný človek. Jeho duch teraz na panstve straší a tak je povolaná skupina paranormálnych vyšetrovateľov, ktorí majú zistiť, prečo neopustil panstvo a sužuje jeho obyvateľov.

Jeden z hráčov sa ujme úlohy ducha a v priebehu jedného týždňa sa snaží priviesť ostatných hráčov k vinníkovi. Každú noc sa hráči stretávajú s víziami, pomocou ktorých sa ich duch snaží priviesť k pravému páchateľovi. Podarí sa im však pochopiť, čo sa im pokúša duch povedať? Nájdu zbraň, miesto činu a nakoniec aj skutočného vraha, alebo ostane zločin nepotrestaný a duch nevinného bude blúdiť chodbami panstva ďalej

Jazyk pravidiel: český, slovenský


Odporúčaný vek: 10+ Katalógové číslo: 3923 Rozmer: 285×285 mm Jazyk: čeština

Zaradené v kategóriách