Nová knižná akcia so zľavou až do 80%

Párová terapia

Lifelution (2023)

🌴 Máme na sklade, posielame ihneď.
29,99€

Párová terapia je komunikačná kartová hra s terapeuticko-zábavným charakterom, určená pre všetky páry, ktoré sa radi bavia a chcú pracovať na svojom vzťahu.

Hra podporuje prirodzené navodenie otvorenej a uvoľnenej atmosféry, ktorá zabezpečí kvalitný a zábavný čas strávený vo dvojici. Hra je vytvorená tak, aby ste zažili pekné spoločné chvíle so svojím partnerom/kou, dozvedeli sa o sebe nové veci, ujasnili si očakávania a hranice vo vzťahu. Zabavíte sa zažijete krásne spoločné chvíle aj pomimo hrania tejto hry pomocou špeciálnych poukazov, ktoré v párovej terapii nájdete.

Párová terapia je viac ako len hra. Je to spôsob, ako vytvoriť prirodzené a uvoľnené prostredie, v ktorom si môžete užiť kvalitný a zábavný čas so svojím partnerom. Je navrhnutá tak, aby vám pomohla objaviť nové veci o sebe navzájom, vyjasniť si očakávania a hranice vo vzťahu a predovšetkým si spolu užiť nezabudnuteľné chvíle.

Obsah hry:
  • 185 kartičiek s otázkami a úlohami rozdelené do 4 kategórií: Terapia, Zábava, Zhoda a Mixér
  • 2x tabuľka na písanie
  • 2x fixka s hubkou
  • manuál
Pravidlá:
  1. Začína hráč, ktorý ako posledný povedal partnerovi/ke mám ťa rád/ľúbim ťa (ak si neviete spomenúť na tabuľku napíšte obaja Párová terapia, kto to napíše a ukáže rýchlejšie začína:)
  2. Rozdeľte si fixky a tabuľky, ktoré budete používať vždy, keď bude na kartičke symbol tabuľky, a tiež počas hrania kategórie Zhoda.
  3. Zamiešajte kategórie Terapia a Zhoda z ktorej vytvoríte jednu kôpku a následne zamiešajte kategórie Zábava a Mixér. Rozdeľte ich na 2 kôpky.
  4. Ťahajte si kartičky striedavo z pravej a ľavej kôpky kariet.
  5. Odpovedajte na otázky a plňte úlohy podľa pokynov na kartičke, ktorú si potiahnete.
  6. Pokiaľ odpovedáte pomocou tabuľky, napíšte svoju odpoveď vždy tak, aby ju Váš partner/ka nevidel/a potom otočte naraz tabuľky s Vašimi odpoveďami.
  7. Zabavte sa a milujte sa ! :)

Táto hra bola konzultovaná a schválená párovým terapeutom z platformy Ksebe.

Rok vydania: 2023 Rozmer: 160×115 mm Jazyk: slovenčina

Zaradené v kategóriách