Nová knižná akcia so zľavou až do 80%

Zhasnite!


🌴 Posledný kus na sklade, posielame ihneď.
4,38€

📚Prečítaná za 2,41€ (Zľava 45%) Zobraziť v bazári kníh

✅ Poštovné ZADARMO nad 39€ ✅ Knižná akcia každý mesiac ✅ Bezpečný nákup


Kto by netúžil po svete plnom lesku a slávy?
Po obdive a titulkách časopisov?

Lenže nie vždy je všetko tak, ako vyzerá na prvý pohľad. Nie vždy je sláva a úspech zárukou šťastného a spokojného života. Niekedy sa musíme vrátiť na úplný začiatok, aby sme pochopili, kým vlastne sme a čo nás robí skutočne šťastnými.
Hrdinka príbehu Andy Sonder sa z dychtivej a talentovanej študentky vypracuje na samý vrchol. Je z nej slávna herečka, má všetko po čom túžia jej kolegyne. A predsa nie je so svojím životom spokojná. Začne hľadať odpovede na mnoho otázok, ktoré ju čím ďalej, tým viac znepokojujú.
Aby začala žiť v súlade so sebou a svojimi pocitmi, musí urobiť vážne rozhodnutie. Čo, alebo koho sa rozhodne obetovať? A nájde v sebe toľko hľadaný pokoj a rovnováhu?

„Na tom predsa nie je nič zlé, byť občas len sám so sebou. Pre krik, ktorý je neustále okolo nás, často nepočujeme, čo nám duša hovorí. Čo od nás chce a čo potrebuje. Pracujeme, počúvame druhých ľudí, nechávame na sebe pôsobiť šumy a ruchy sveta. A nie všetko z toho nevyhnutne potrebujeme.“

Recenzie a kritiky

Rok vydania: 2019 ISBN: 9788089950393 Rozmer: 110×170 mm Počet strán: 296 Väzba: brožovaná Štýl: romantickýJazyk: slovenčina

Zaradené v kategóriách