Nová knižná akcia so zľavou až do 80%

Zátišie

Desivá zmes závisti, podvodu a vraždy

Edwin HillIkar (2019)

🍎 Vypredané, sú však dostupné iné vydania
13,90€

📚Prečítaná za 7,65€ (Zľava 45%) Zobraziť v bazári kníh

✅ Poštovné ZADARMO nad 39€ ✅ Knižná akcia každý mesiac ✅ Bezpečný nákup

Knihovníčka Harvardovej univerzity Hester Thursbyová si vďaka svojim pátracím schopnostiam privyrába vyhľadávaním stratených osôb. Klienti si ju zvyčajne najímajú, aby našla známosti z dávnych školských plesov alebo dala dokopy adoptované deti a ich biologických rodičov. Najnovšie má na žiadosť Lily vypátrať jej šarmantného, charizmatického brata Sama Blaina.
Ten však vôbec netúži, aby ho našli. Ako tínedžer spolu s kamarátom Gabom ušiel po desivom incidente z mestečka v štáte New Hampshire. Dvanásť rokov spoločne cestujú po krajine, a keď prechádzajú z jedného miesta na druhé, zakaždým menia identitu. Arogantný Sam zistí, akí dôverčiví môžu byť bohatí ľudia, najmä ak sú to osamelé ženy, a rozličnými manipuláciami preniká do ich životov. Vo Wendy Richardsovej, nádhernej, rozprávkovo bohatej dcére z prominentnej bostonskej rodiny, objaví dokonalý prostriedok na preniknutie do spoločenského prostredia, kam túži zapadnúť. Do sveta, kde sa nosia značkové obleky, víkendy sa trávia na ostrove Nantucket a osobné čaro bezprácne otvára všetky dvere.
Hester sa pri svojom nebezpečnom pátraní priblíži ku krutej pravde. Puto medzi Samom a Gabom sa naruší a Hester nevedomky ohrozí vlastnú bezpečnosť. Zatiaľ čo Gabe v zúfalstve vkladá všetku nádej do obyčajného života s Hester, Sam chce, aby im navždy zmizla z cesty. Gabe predsa zatiaľ vždy urobil to, čo od neho Sam žiadal!

Recenzie a kritiky

Originálny názov: Little Comfort Rok vydania: 2019 ISBN: 9788055166438 Rozmer: 125×200 mm Počet strán: 328 Väzba: pevná Štýl: napínavý, psychologickýJazyk: slovenčina

Zaradené v kategóriách