Nová knižná akcia so zľavou až do 80%

Čo sa dá robiť, keď prší

Môže pravda vzkriesiť lásku, ktorú osud rozdelil?

Marissa StapleyIkar (2019)

🍎 Vypredané, sú však dostupné iné vydania
10,90€

📚Prečítaná za 6,00€ (Zľava 45%) Zobraziť v bazári kníh

✅ Poštovné ZADARMO nad 39€ ✅ Knižná akcia každý mesiac ✅ Bezpečný nákup

Mae Summersová má milujúceho snúbenca Petra, prácu v jeho prosperujúcej spoločnosti a nádherný byt v centre New Yorku. V jedno ráno sa však jej dokonalý život rozsype na kúsky. Peter zmizne, zanechá iba čudný odkaz, a Mae s hrôzou zistí, že snúbencovo podnikanie bol bezohľadný podvod.
Jediné miesto, kam sa Mae môže uchýliť, je hostinec jej starých rodičov v Alexandria Bay, turistickom mestečku v severnej časti štátu New York. Lenže ani tam nie je všetko v poriadku. Maina stará mama bojuje s demenciou, a keď sa nechtiac preriekne a vyzradí hrozné tajomstvo, manžel sa od nej odvráti a na staré kolená ju opustí.
Mae v mestečku nečakane narazí na svojho najlepšieho priateľa z detstva. Z Gabriela, jej prvej lásky, sa stal príťažlivý muž, no dávne traumy, s ktorými sa nevie vyrovnať, ho prenasledujú dodnes.
Mainmu šťastiu stoja v ceste dlhoročné tajomstvá. Domov je tam, kde je naše srdce, a občas treba veľkú dávku lásky, odpustenia a vôle, aby sa staré rany zacelili.

Recenzie a kritiky

Originálny názov: Things To Do When It's Raining Rok vydania: 2019 ISBN: 9788055166056 Rozmer: 125×200 mm Počet strán: 256 Väzba: pevná Štýl: romantický, napínavýJazyk: slovenčina

Zaradené v kategóriách