Nová knižná akcia so zľavou až do 80%

Užite si bývanie

Hlavným účelom publikácie je, pomôcť ľuďom nájsť najlepšiu a najrýchlejšiu cestu k vlastnému bývaniu pre seba, alebo svojich...


🍌 Dodanie môže trvať viac ako dva týždne
6,61€
Zľava 24%
5,00€

✅ Poštovné ZADARMO nad 39€ ✅ Knižná akcia každý mesiac ✅ Bezpečný nákup

Hlavným účelom publikácie je, pomôcť ľuďom nájsť najlepšiu a najrýchlejšiu cestu k vlastnému bývaniu pre seba, alebo svojich blízkych. Ako sám autor L. Alexander Jankovič píše vo svojej knihe : "
Nie je veľa vecí v živote človeka alebo rodiny, ktoré by pohodu a teplo rodinného krbu ovplyvňovali intenzívnejšie, ako vlastné, kvalitné a dostupné bývanie." V súčasnosti čoraz viac ľudí rieši ekonomicky výhodné a zároveň ekologické bývanie. Práve táto kniha by mohla byť tým správnym pomocníkom na ceste za Vašim vysnívaným bývaním. Je zároveň napisaná pre ľudí, ktorí potrebujú vo svojom doterajšom živote urobiť zmenu, nájsť novú inšpiráciu, zmysel možno cieľ. Kniha Vám pomôže odhaliť chyby, ktorých sa dopúšťajú ľudia pred začatím realizácie vlastného bývania a preto si v skutočnosti naozaj nemôžu užívať bývanie. Zároveň Vám môže pomôcť, aby ste chybám predišli prv ako bude neskoro.

Recenzie a kritiky

ISBN: 8096977604 Rozmer: 155×215 mm Počet strán: 131 Väzba: pevná Jazyk: slovenčina

Zaradené v kategóriách