Nová knižná akcia so zľavou až do 80%

Stratení

Gayle FormanYOLi (2019)

🌴 Posledný kus na sklade, posielame ihneď.
10,90€
Zľava 27%
8,00€

📚Prečítaná za 6,00€ (Zľava 45%) Zobraziť v bazári kníh

✅ Poštovné ZADARMO nad 39€ ✅ Knižná akcia každý mesiac ✅ Bezpečný nákup

V rušnom Central Parku sa za zvláštnych okolností stretnú traja mladí ľudia. Nádejná speváčka Freya, ktorá počas nahrávania debutového albumu stratila hlas a jej mama prežíva nečakanú prekážku horšie než samotná dcéra. Harun, mladík s etiópskymi koreňmi, ktorý plánuje odísť s chlapcom, svojou láskou, pričom jeho rodičia nič netušia. Harun sa totiž bojí, že vzhľadom na ich vierovyznanie a vernosť tradíciám jeho priznanie neprijmú. A napokon Nathaniel. Ten pricestoval do New Yorku po rodinnej tragédii s jasnou predstavou, ako naloží so životom. Predtým však mieni navštíviť všetky miesta, na ktoré ho mal otec vziať, no zostalo len pri prázdnych sľuboch.
Všetci traja sa cítia nesmierne osamelí a stratení. Postupne odkrývajú svoju minulosť, pred ktorou len zatvárali oči. Príbeh, podávaný z pohľadu troch ľudí, sa odohráva počas jediného dňa a odhaľuje, že človek by mal byť úprimný predovšetkým sám k sebe a nehrať sa na niekoho, kým nie je.

Recenzie a kritiky

Originálny názov: I Have Lost My Way Rok vydania: 2019 Odporúčaný vek: 14-18 ISBN: 9788055165257 Rozmer: 125×200 mm Počet strán: 248 Väzba: brožovaná Jazyk: slovenčina

Zaradené v kategóriách