Nová knižná akcia so zľavou až do 80%

Mať tak krídla / If I Had Wings

Zvesť o sexe, láske a čistote / A Message of Sex, Love and Chastity


🌴 Máme na sklade, posielame ihneď.
9,00€
Zľava 18%
7,40€

✅ Poštovné ZADARMO nad 39€ ✅ Knižná akcia každý mesiac ✅ Bezpečný nákup

Madeleine Rivest je kanadská autorka, žijúca v Európe. Prednáša na tému sexualita, láska a čistota, venuje sa otázkam dospievajúcich a mladých dospelých. Napísala knihy Mať tak krídla (1. vydanie, 2001); A bola žena (2003). Najnovšou autorkinou knihou je obnovené a rozšírené bilingválne vydanie knihy Mať tak krídla/If I had wings, Zvesť o sexe, láske a čistote/A Message of sex, love chasity and freedom. Kniha sviežim a prístupným spôsobom hovorí o hľadaní vlastnej identity, o láske a zodpovednosti vo vzťahoch a rozoberá aj pálčivé otázky dnešného mladého človeka – prečo odmietať antikoncepciu a prečo vlastne žiť predmanželskú čistotu v modernom svete. Záver knihy je venovaný najčastejším otázkam (a odpovediam), ktoré autorke kladú jej čitatelia. Autorka zdieľa svoje skúsenosti o láske, čistote a sexualite ako o Božom dare s humorom a šarmom pre ňu vlastným.

Canadian author Madeleine Rivest tackles questions young people everywhere are asking: Why can t J have sex when I want to? What about homosexuality? Whaťs wrong ivith abortion? Why shouldn't 1 drink and take drugs? Everyone does it. She has thoroughly enjoyed giving conferences in different countries, but concentrated more on Slovakia where she lived for a few years and which she lovingly calls her second home. Her approach is open, honest, direct, and humorous. She clearly, dearly loves her audiences and readers. Her personal experience has convinced her that it is possible to live a happy, Christian life in this confused, twenty-first century, techie oriented, modern world.

Recenzie a kritiky

Rok vydania: 2019 ISBN: 9788081980022 Rozmer: 125×195 mm Počet strán: 279 Väzba: brožovaná Jazyk: slovenčina, angličtina

Zaradené v kategóriách