Nová knižná akcia so zľavou až do 80%

Farba mágie

Úžasná Plochozem 1 / Vetroplaš 1

Terry PratchettSlovart (2019) • Séria Úžasná Plochozem • Edícia Vetroplaš • 1. diel

🌴 Posledný kus na sklade, posielame ihneď.
11,95€
Zľava 25%
9,00€

✅ Poštovné ZADARMO nad 39€ ✅ Knižná akcia každý mesiac ✅ Bezpečný nákup

Vitajte v úžasnom svete Plochozeme, najzábavnejšej fantasy široko-ďaleko, možno až za okrajom plochej planéty, ktorú nesie vesmírom na chrbte obrovská korytnačka!

Tak ako žiadny obyvateľ magického sveta, ani Dvojkvietok nie je celkom obyčajný tvor. Okrem toho, že má viac než jeden pár očí a všade ho prenasleduje jeho až desivo oddaná agresívna Batožina, je aj prvým turistom Plochozeme. A v túžbe po dobrodružstve si to namieri rovno do Ankh-Morporku, obývaného trollmi, trpaslíkmi, upírmi či dokonca ľuďmi! Naivnému Dvojkvietkovi sa však od začiatku lepí na päty smola – vlastne celé vedro smoly, zosobnené v neschopnom čarodejníkovi, ktorý sa stane jeho nedobrovoľným sprievodcom. Práve pohroma Vetroplaš dostane totiž za úlohu vzácneho zahraničného hosťa za každú cenu ochrániť.

Farba mágie je prvým dielom kultového cyklu Úžasná Plochozem a zároveň štartuje sériu o cynickom čarodejníkovi Vetroplašovi - a jeho neuveriteľnom talente namočiť sa až po uši do každej... hm, patálie. Vychádza v reedícii s novou obálkou a starým dobrým pratchettovským humorom.

Komu sa kniha môže páčiť: Milovníkom fantasy, Úžasná Plochozem je jednoducho absolútna klasika.


Recenzie a kritiky

Originálny názov: The Colour of Magic Rok vydania: 2019 Odporúčaný vek: 15+ ISBN: 9788055639093 Rozmer: 130×200 mm Počet strán: 240 Väzba: brožovaná Jazyk: slovenčinaŠtýl: dobrodružný, humorný

Zaradené v kategóriách