Nová knižná akcia so zľavou až do 80%

Fragmenty


🍌 Odosielame o 5 dní.
7,00€
Zľava 26%
5,20€

✅ Poštovné ZADARMO nad 39€ ✅ Knižná akcia každý mesiac ✅ Bezpečný nákup

Projektom vydávania pôvodnej slovenskej poézie sa vydavateľstvo Pars Artem vydalo na odvážnu cestu, ktorá sa možno zdá byť riskantná. Preto je jeho prvým tohtoročným vydavateľským počinom zbierka básní osvedčenej autorky Dany Janebovej, ktorá má za sebou už viacero publikovaných kníh. Kniha FRAGMENTY je intímnou, až komornou výpoveďou citového sveta ženy, ktorej čas doprial mnoho skúseností ako v oblasti lásky, tak ak v oblasti spoznávania všeobecných právd života. Pod touto hladinou nám však autorka prichystala ešte jednu, ďalšiu, a to jej meditatívny náhľad do otázok o zmysle života, existencii ako takej, aj vecí mimo nášho zmyslového vnímania. Prináša odpovede na otázky: Kto sme? Prečo sme? Odkiaľ sme prišli? Sme jedinými pánmi Zeme? Sú vo vesmíre aj iné bytosti, siahajúce svojimi vedomosťami a mierou poznania ďaleko za hranice našich skúseností?
Zbierka zaujme „hľadačov pravdy“, ktorí sa neboja alternatívnych teórií. Zaujímavá je tým, že má charakter meditatívnej poetickej výpovede.

Recenzie a kritiky

Rok vydania: 2018 ISBN: 9788089939022 Rozmer: 200×200 mm Počet strán: 80 Väzba: pevná Štýl: filozofický, psychologickýJazyk: slovenčina

Zaradené v kategóriách