Nová knižná akcia so zľavou až do 80%

Štíhla a zdravá po 50-ke

Sprievodca chudnutím pre zrelé ženy


🍌 Odosielame o 6 dní.
14,90€
Zľava 26%
11,00€

📚Prečítaná za 9,69€ (Zľava 35%) Zobraziť v bazári kníh

✅ Poštovné ZADARMO nad 39€ ✅ Knižná akcia každý mesiac ✅ Bezpečný nákup

Ako schudnúť a zlepšiť si zdravie?

Vďaka malým, postupným zmenám v stravovacích návykoch môžete ovplyvniť svoje zdravie aj váhu v akomkoľvek veku.
Táto príručka je preto venovaná ženám po 50-ke, ktoré chcú lepšie spoznať samy seba, jemne upraviť svoju životosprávu a vidieť trvalé výsledky už počas nasledovných štyroch týždňov.

Sme ženy, ktoré už majú niečo za sebou.
V skutočnosti už samy vieme, ako schudnúť a čo robiť, aby sme boli štíhle a zdravé. Vieme, čo znamená dobre sa stravovať. Čo znamená pravidelne cvičiť. Poznáme väčšinu z tých zlatých pravidiel.

Táto kniha nie je žiadna nová diéta a ani neobsahuje recepty.
Naše telo nám samo vraví, čo potrebuje. Problém je, že sme ho prestali počúvať. Nevenujeme mu pozornosť, pretože namiesto toho počúvame šum z okolia. Skáčeme od jednej diéty k druhej v nádeji, že sa konečne dozvieme, ako schudnúť, ale efekt stále zostáva v nedohľadne.

Musíme sa teda vrátiť k základom. K nám samým.
Držíte v rukách poctivú stravovaciu príručku, ktorá nie je o rýchlom chudnutí. Jej úlohou je, aby ste si uvedomili, čo vplýva na vašu hmotnosť. Aby ste sa naučili dodržiavať základné princípy zdravia, pomocou ktorých sa zbavíte nadbytočných kilogramov prirodzeným spôsobom.

Nájdete tu len zlaté pravdy o zdravej životospráve a miesto pre vaše zápisky, ktoré vás naučia, ako opäť počúvať svoje telo.
A práve vďaka tomu pôjdu kilá dole.

Ako to funguje

Naučíte sa, ako vplýva strava na zdravie a váhu
Príručka je rozdelená na 4 týždne. Každý deň sa k vám prihovorím motivačným článkom, v ktorom opisujem fungovanie tela na príhodách zo svojho života. Niekedy vás inšpirujem, niekedy vás prekvapím novými informáciami a niekedy vám vyčarím úsmev na tvári. Rady v knihe sú zamerané na ženy po 50-ke, ktorých metabolizmus funguje inak, ako u mladých dievčat. Každý deň si odnesiete nejaký nový poznatok a získate novú silu.

Zapisujete si svoju stravu
Okrem informácií v podobe článkov je dôležitá aj časť príručky, v ktorej si každý deň zapíšete všetku svoju stravu. Zapisovanie stravy slúži na odhalenie vašich návykov a uvedomenie si, čo zvyknete jedávať a aký to má dopad na váš organizmus. Vďaka tomu a informáciám v príručke budete môcť svoje návyky prispôsobiť tak, aby sa to pozitívne odzrkadlilo na vašom zdraví a váhe.

Vytvoríte si ciele
Pred tým, ako začnete s vyplňovaním, si vďaka správnym otázkam uvedomíte, prečo chcete získať pozitívne výsledky zo zdravej životosprávy a aké ciele chcete s chudnutím dosiahnuť. Stravovací diár urobí z vašich odpovedí dôležitý nástroj pre udržanie motivácie a disciplíny, pretože raz príde bod zlomu, kedy budete chcieť opäť siahnuť po tých čipsoch alebo zákusku. Ak ste sa už v minulosti hľadali spôsob, ako schudnúť, viete o čom hovorím. Nadšenie nie je trvalé a po čase začne vyprchávať. Vďaka jasným dôvodom a cieľom však tentokrát vydržíte.

Pozitívne sa naladíte
Kniha vám pomôže sústrediť sa na to pekné, čo vás každý deň čaká. Môžete si zapísať, za čo ste vďačné, na čo sa v daný deň tešíte, alebo aké úlohy plánujete splniť. Pozitívne vykročíte vpred pre skvelé zvládnutie celého dňa.

Rozhýbete sa
Vďaka jednoduchým cvičeniam, ktoré sú určené ženám po 50-ke, rozhýbete svoje telo a rozprúdite krv v priebehu pár minút bez ohľadu na to, akú máte súčasnú fyzickú kondíciu. Všetko pôjde pekne pomaličky a postupne.

Ešte stále nie ste rozhodnuté?
Skúste si prečítať článok na mojom blogu, v ktorom sa dozviete desať rád, ako schudnúť pomocou zapisovania jedla. Príručka Štíhla a zdravá po 50-ke je mojou vďakou všetkým vám, milým čitateľkám, ktoré ma sprevádzate na našej spoločnej ceste za štíhlosťou a zdravím.

Recenzie a kritiky

Rok vydania: 2019 ISBN: 9788097204587 Rozmer: 150×210 mm Počet strán: 160 Väzba: pevná Jazyk: slovenčina

Zaradené v kategóriách