Nová knižná akcia so zľavou až do 80%

Najedzte sa do štíhlosti

Na úvod niečo o toxínoch a detoxikácii, spaľovaní potravy, zmene stravovania a chudnutí. Nasledujú recepty - nápoje,...


🍎 Vypredané, sú však dostupné iné vydania
9,30€

✅ Poštovné ZADARMO nad 39€ ✅ Knižná akcia každý mesiac ✅ Bezpečný nákup

Na úvod niečo o toxínoch a detoxikácii, spaľovaní potravy, zmene stravovania a chudnutí. Nasledujú recepty - nápoje, polievky, ryža a iné prílohy, hlavné jedlá, šaláty, nátierky a omáčky, "mlsky" - zdravé a nezdravé, tipy na raňajky, vzorový jedálniček na va týždne a pondelok ako príklad.


Kniha Najedzte sa do štíhlosti nadväzuje na predchádzajúcu knihu Schudnite raz, ale navždy, v ktorej je návod ako sa počas 28 dní detoxikovať, naštartovať metabolizmus a výrazne odbúrať podkožný tuk.

V knihe Najedzte sa do štíhlosti je viac ako 130 receptov na dalšie zdravé a chutné jedlá, veľmi jednoduchý spôsob ako ich správne kombinovať a je tu opísaná aj autorkina schodíková metóda chudnutia, kde sa dozviete ako môžete veľa jesť a aj veľa schudnúť.

Kniha obsahuje aj fotografie receptov z knihy,úkážky ako si môžete zostaviť vlastný stravovací týždeň podľa vašej chuti, autentické výpovede ľudí, ktorí prešli spomínanou metódou a ďalej sa ňou riadia, fotografia bývalého vrcholového športovca, ktorý pri plnom pocite nasýtenia schudol v priebehu pol roka 42 kg a pritom sa mu upravili aj zdravotné problémy a množstvo užitočných informácii o tom, ako môžeme využívať dary prírody.

Obsah:

Obezita je daň za naše pohodlie
Štíhle jedlá
Mlsky, mlsky, mlsky
Ako to všetko kombinovať
Niečo na záver

Recenzie a kritiky

Rok vydania: 2007 ISBN: 9788096968626 Rozmer: 165×234 mm Počet strán: 119 Väzba: brožovaná Jazyk: slovenčinaŠtýl: zdravé

Zaradené v kategóriách