Nová knižná akcia so zľavou až do 80%

Zmeň svoje telo, zmeníš svoj život

Bonus: Tréningové a stravovacie plány, ktoré som počas chudnutia používal


🌴 Posledný kus na sklade, posielame ihneď.
8,99€
Zľava 10%
8,09€

📚Prečítaná za 5,84€ (Zľava 35%) Zobraziť v bazári kníh

✅ Poštovné ZADARMO nad 39€ ✅ Knižná akcia každý mesiac ✅ Bezpečný nákup

Ako som dobrovoľne pribral 25kg, aby som pochopil nadváhu.

Kniha Zmeň svoje telo, zmeníš svoj život zachytáva cestu trénera Matúša Špirka, ktorý dobrovoľne pribral a následne schudol 25kg, aby pochopil nadváhu. Jeho cieľom bolo svoje nové vedomosti a skúsenosti odovzdať ľudom, aby sa im v chudnutí lepšie darilo. Chcel takisto dokázať, že aj on hoci je tréner, môže pribrať, ak sa prestane hýbať a začne sa inak stravovať.

Každý, kto má nejaké to kilo navyše, sa v Matúšových zápiskoch nájde, či už ide o zmeny nálad, zdravotné problémy, alebo vplyv na psychiku človeka. Matúš ponúka aj konkrétne kroky, ktoré podstúpil na to, aby kilá zhodil a nie len sa vrátil do formy, ale vybudoval lepšie telo ako kedykoľvek predtým.

Svoju premenu chcel zrealizovať za jeden rok, avšak nebolo to také jednoduché a preto celé chudnutie trvalo o 2 mesiace dlhšie. Na vlastnej koži si vyskúšal, aké to je mať nadváhu, a vďaka tomu prišiel na množstvo zaujímavých zistení, ktoré si nikdy predtým nemal možnosť uvedomiť. Práve v tom je táto kniha absolútne jedinečná svojho druhu.

Jeho postrehy, myšlienky, reakcie okolia na rôzne situácie si počas celého roka svojej premeny zapisoval a vznikol tento inšpiratívny denník, ktorý vám ponúka kvalitné spracovanie bohaté na fotografie, ktoré detailne zachytávajú priberanie aj chudnutie. Okrem toho sa s vami podelí aj o všetky svoje tréningové a stravovacie plány dokonca aj vo video forme, ktoré mu pomohli schudnúť 25kg. Má pre vás aj tajné BONUSY, ktoré si určite užijete a dozviete po zakúpení tejto knihy.

Recenzie a kritiky

Rok vydania: 2018 ISBN: 9788097258955 Rozmer: 150×210 mm Počet strán: 144 Väzba: brožovaná Jazyk: slovenčinaŠtýl: zdravé

Zaradené v kategóriách