Nová knižná akcia so zľavou až do 80%

Agatha Christie - Záhada troch štvrtín


🍎 Vypredané, sú však dostupné iné vydania
12,90€

📚Prečítaná za 7,10€ (Zľava 45%) Zobraziť v bazári kníh

✅ Poštovné ZADARMO nad 39€ ✅ Knižná akcia každý mesiac ✅ Bezpečný nákup

Po obrovskom úspechu románov Vraždy s monogramom a Záhada zavretej schránky sa britská spisovateľka Sophie Hannahová opäť rozhodla oživiť najobľúbenejšieho detektíva na svete – legendárny Hercule Poirot sa vracia na scénu v rafinovanom, diabolsky zosnovanom detektívnom príbehu, odohrávajúcom sa v Londýne 30. rokov minulého storočia.

Keď sa Hercule Poirot jedného dňa vráti po obede domov, predo dvermi ho čaká neznáma žena. Rozčúlene sa ho pýta, prečo jej poslal list, v ktorom ju obvinil z vraždy Barnabasa Pandyho, hoci ona toho človeka nikdy nestretla ani o ňom nepočula. Ibaže ani Poirot o Barnabasovi Pandym nikdy nepočul a nikoho z vraždy neobvinil. Otrasený vojde do bytu, kde ho už čaká ďalší návštevník – neznámy muž tvrdí, že ráno dostal od Poirota list, v ktorom ho obvinil z vraždy Barnabasa Pandyho.

Koľko takých listov existuje? Kto ich poslal a s akým úmyslom? A napokon, kto je Barnabas Pandy? Je mŕtvy, a ak áno, zavraždili ho?

Podarí sa slávnemu detektívovi nájsť odpovede na tieto otázky bez toho, aby zároveň ohrozil životy ďalších ľudí?

Recenzie a kritiky

Originálny názov: The Mystery of Three Quarters Rok vydania: 2018 ISBN: 9788022020640 Rozmer: 140×210 mm Počet strán: 304 Väzba: pevná Štýl: napínavý, historický, mysterióznyJazyk: slovenčina

Zaradené v kategóriách