Nová knižná akcia so zľavou až do 80%

Motivačný diár Cynickej obludy 2019

Premedia (2018)

🌴 Posledný kus na sklade, posielame ihneď.
5,50€
Zľava 15%
4,68€

✅ Poštovné ZADARMO nad 39€ ✅ Knižná akcia každý mesiac ✅ Bezpečný nákup


Po veľkom úspechu minuloročného vydania je tu Motivačný diár Cynickej obludy aj pre rok 2019. Motivačnejší, diárovitejší, cynickejší a obludnejší! Jeho hlavným cieľom je nespraviť z nikoho lepšieho človeka a odradiť každého, kto by sa ním chcel v roku 2019 stať. Plný tupých vtipov, naničhodného nactiutŕhania, bezbožnej blasfémie a nezlomného odhodlania uraziť každú jednu cítiacu bytosť aspoň dvakrát bude tvojim verným sprievodcom na celoročnom, každodennom posúvaní sa rokom 2019, na ktorý budeš, napriek všetkému, jedného dňa spomínať ako na staré dobré časy.

Vstupenka do večného pekelného zatratenia ešte nikdy nebola v takej krásne pevnej väzbe, s prehľadným kalendárom, množstvom miesta na všetky dôležité veci, špeciálnymi stranami na poznámky a ešte k tomu aj so šnúrkou, ktorú si pre tento rok vyžiadali tisíce nadšených užívateľov minuloročnej edície. A nielen to! Motivačný diár Cynickej obudy 2019 obsahuje ešte aj horoskop, komplexný text tvojej osobnosti, osemsmerovku s prejavom Andreja Danka a kopu ďalšej nekompromisne stehytrhajúcej zábavy.

Ilustrovala ho opäť Kukučka a všetky stromy, ktoré padli na jeho výrobu, tak urobili dobrovoľne, po starostlivom uvážení a s blaženým úsmevom na perách.

Recenzie a kritiky

Rok vydania: 2018 ISBN: 9788081596759 Rozmer: 110×160 mm Počet strán: 144 Väzba: pevná Jazyk: slovenčinaŠtýl: humorný

Zaradené v kategóriách