Nová knižná akcia so zľavou až do 80%

Návrat

Bude riskovať všetko, aby ich vyviedla z temnoty

Rachelle Dekkeri527.net (2018) • Séria Prorok • 3. diel

🌴 Máme na sklade, posielame ihneď.
5,95€
Zľava 12%
5,24€

📚Prečítaná za 3,87€ (Zľava 35%) Zobraziť v bazári kníh

✅ Poštovné ZADARMO nad 39€ ✅ Knižná akcia každý mesiac ✅ Bezpečný nákup

VRAVIA, ŽE SA BLÍŽI PREBUDENIE.
ŽE KĽÚČOM K NEMU JE ONA.
NÁJDE VŠAK SVOJU IDENTITU VO SVETLE SKÔR, NEŽ ZAHYNIE V TEMNOTE?


Od chvíle, keď Carrington a Remko Brantovci boli nútení nechať svoju dcérku Elise vo vládnom meste, uplynulo dvadsať rokov. Hoci spolu s ostatnými prorokmi utiekli ďaleko mimo dosahu vlády, nikdy sa nevzdali nádeje, že ju z rúk zradcu zachránia. Ten sa medzitým stal prezidentom a mesto voviedol do novej éry „pokoja“, navodenej sérom Genezis, ktoré z ľudskej pamäti vymazalo všetky spomienky na city aj vzburu.

Tajuplný Aaron a jeho proroci však ešte nepovedali posledné slovo a pokúšajú sa zničiť ilúziu, ktorú vláda krvopotne budovala. Keď proroci vyšlú vyvolených Siedmich, aby zachránili Elise a priniesli do mesta prebudenie, medzi svetlom a temnotou sa rozpúta posledná bitka. Je možné, že kľúč ku konečnému víťazstvu drží v rukách dievča s podivnou mocou, ktoré sa odjakživa cítilo opustené, hoci jeho ľud naň nikdy nezabudol. V boji proti silám temna bude jej jedinou zbraňou práve táto pravda.

"Rozpomeň sa na to, kým si. Si svetlom sveta.”

Recenzie a kritiky

Originálny názov: The Returning Rok vydania: 2018 Odporúčaný vek: 14-18 ISBN: 9788089822249 Rozmer: 140×210 mm Počet strán: 288 Väzba: pevná Jazyk: slovenčinaŠtýl: romantický

Zaradené v kategóriách