Nová knižná akcia so zľavou až do 80%

Nebojte sa sexu

Alebo miluj a rob, čo chceš

Ksawery KnotzZachej (2018)

🌴 Posledný kus na sklade, posielame ihneď.
8,90€
Zľava 22%
6,90€

✅ Poštovné ZADARMO nad 39€ ✅ Knižná akcia každý mesiac ✅ Bezpečný nákup

Rozhovor Sylwestra Szefera s otcom Ksawerym Knotzom.
Populárny poľský kapucín Ksawery Knotz sa venuje najmä pastorácii manželských párov a patrí k úzkej skupine katolíckych kňazov, ktorí otvorene hovoria o sexualite.

Má sa manželské spolužitie časom premeniť na nudnú rutinu?
Kde treba hľadať inšpiráciu pre úspešný sexuálny život?
Je možné aj po rokoch manželstva navzájom sa prekvapiť?

Veľa katolíkov si myslí, že v posteli sa musia správať ako v kostole, čiže vážne. Majú sa zriecť smiechu a frivolnosti. Otec Ksawery Knotz, ktorý už niekoľko rokov šíri učenie o kráse pohlavného styku, hovorí niečo úplne iné: povzbudzuje manželov, aby si rozprávali o svojich túžbach a plnili vzájomné očakávania. Použijúc slová svätého Augustína, môžeme povedať: Miluj a rob, čo chceš!

Ksawery Knotz pripomína, že milostné hry, fantázie a zaujímavé polohy nie sú vyhradené len pre tých, čo majú radi náhodný sex bez lásky. Avšak nezabúda na celkový obraz človeka telesnosť nie je cieľom samým osebe, ale je doplnením duchovnej sféry. Oproti súčasnému zveličovaniu, ktoré kvalitu skúseností stotožňuje s počtom sexuálnych partnerov, otec Knotz stavia tvrdenie, že sex len s jedným človekom môžeme prirovnať k vínu čím staršie, tým lepšie! No dozvie sa o tom len ten, kto vytrvá.

Recenzie a kritiky

Rok vydania: 2018 ISBN: 9788089866236 Rozmer: 130×200 mm Počet strán: 197 Väzba: brožovaná Jazyk: slovenčina

Zaradené v kategóriách