Nová knižná akcia so zľavou až do 80%

Poviem ti: Čo robia vlaky

Marcin BrykczynskiStonožka (2018) • Edícia Poviem ti

🍌 Odosielame o 6 dní.
9,90€
Zľava 28%
7,10€

📚Prečítaná za 6,44€ (Zľava 35%) Zobraziť v bazári kníh

✅ Poštovné ZADARMO nad 39€ ✅ Knižná akcia každý mesiac ✅ Bezpečný nákup

Koľajnice, výhybky, stanice... Aký je tu ruch! Vlaky nákladné, poštové aj superrýchle, lokomotívy, dreziny, horská železnica, ozubnicová železnica... Stará anglická Raketa, Jupiter priamo z divokého západu, francúzske TGV aj najmodernejší japonský Maglev.
To všetko vám priblíži krásne ilustrovaná kniha určená na čítanie aj prezeranie. Precvičí detskú pozornosť, prebudí záujem o svet, ale predovšetkým ponúka najmladším čitateľom zaujímavý spôsob, ako tvorivo tráviť čas. Čaká ich tu veľa atrakcií. Navštívia múzeum lokomotív aj svetoznáme železničné stanice, spoznajú zvláštne koľajové prostriedky, mapy železničných trás a zistia, ako funguje parná lokomotíva. Naložia rozličný tovar, pomôžu zostrojiť elektrický rušeň, prevezú sa horskou železnicou a odpočinú si na vlečke. Šu-šu-šu... Vlak odchádza! Nasadať, prosím, cesta sa začína!

Recenzie a kritiky

Originálny názov: Opowiem ci, mamo, co robią pociągi Rok vydania: 2018 Odporúčaný vek: 3+ ISBN: 9788055160634 Rozmer: 200×280 mm Počet strán: 28 Väzba: leporelo Jazyk: slovenčina

Zaradené v kategóriách