Nová knižná akcia so zľavou až do 80%

Najkrajšie pokušenie

Johanna LindseyIkar (2018)

🍎 Vypredané
10,90€

✅ Poštovné ZADARMO nad 39€ ✅ Knižná akcia každý mesiac ✅ Bezpečný nákup

Jamesa Maloryho máta minulosť. Nevie odpustiť darebákovi, ktorý kedysi uniesol
jeho milovanú dcéru Jacqueline z debutantského večierka v Amerike. Túži po pomste, hoci sa jej vtedy nič nestalo. Vypátra, kto únos narafičil, a zamieri so svojou flotilou do Karibiku, aby sa pomstil ako pravý Malory.
Aj Jacqueline oveľa viac zaujíma odplata, ako hľadanie si manžela, a hnevá sa na otca, že ju nevzal so sebou. Na jednom večierku však spozná tajomného cudzinca. Ten ju aj jej brata Jeremyho vyláka do prístavu pod zámienkou, že ich dopraví k únoscovi, za ktorým sa vydal ich otec. Súrodenci tak skončia ako „hostia“ na pirátskej lodi plávajúcej preč z Anglicka. Jacqueline spočiatku na palube s neznámym mužom bojuje. Postupne zisťuje, že nejde o obyčajného piráta a najväčšou hrozbou je pre ňu náklonnosť, ktorú k nemu cíti.

Z anglického originálu Beautiful Tempest (Gallery Books, an imprint of Simon Schuster, Inc., New York 2017) preložila Miriam Ghaniová.

Recenzie a kritiky

Originálny názov: Beautiful Tempest Rok vydania: 2018 ISBN: 9788055158815 Rozmer: 125×200 mm Počet strán: 296 Väzba: pevná Štýl: dobrodružný, romantickýJazyk: slovenčina

Zaradené v kategóriách