Nová knižná akcia so zľavou až do 80%

Darker TOP #9

Päťdesiat odtieňov temnoty očami Christiana Greya


🌴 Máme na sklade, posielame ihneď.
12,60€
Zľava 64%
4,50€

📚Prečítaná za 8,19€ (Zľava 35%) Zobraziť v bazári kníh

✅ Poštovné ZADARMO nad 39€ ✅ Knižná akcia každý mesiac ✅ Bezpečný nákup


E L James sa vracia do sveta Päťdesiatich odtieňov, odkrýva ďalšie pikantnosti a úskalia tohto ľúbostného príbehu, ktorý nadchýna milióny čitateľov na celej zemeguli. Ich ohnivá, šteklivá aféra skončila zlomenými srdcami a vzájomným obviňovaním, no Christian Grey je načisto posadnutý Anastasiou Steelovou a nedokáže na ňu zabudnúť. Aby ju získal späť, rozhodne sa potlačiť svoje najtemnejšie túžby i potrebu riadiť druhých, a ľúbiť Anu tak, ako si to želá ona. Lenže trauma z detstva ho naďalej sužuje.

Okrem toho vysvitne, že Anin intrigánsky šéf Jack Hyde ju chce pre seba. Dokáže Christianov dôverník a terapeut Dr. Flynn pomôcť svojmu klientovi čeliť démonom, s ktorými zápasí? Alebo ho panovačná povaha Eleny, ktorá Christiana kedysi zviedla, a chorobná oddanosť Leily, jeho bývalej subky, stiahnu späť do minulosti? Ak aj Christian opätovne získa Aninu priazeň, môže niekto s takou čiernou a boľavou dušou, ako je tá jeho, dúfať, že si ju udrží?

Recenzie a kritiky

Originálny názov: Darker Rok vydania: 2018 ISBN: 9788026909712 Rozmer: 153×210 mm Počet strán: 552 Väzba: pevná Štýl: psychologický, erotický, romantickýJazyk: slovenčina

Zaradené v kategóriách