Nová knižná akcia so zľavou až do 80%

Hudobný nástroj Hurdy-Gurdy

UGEARS (2018)

🍎 Vypredané
84,90€

✅ Poštovné ZADARMO nad 39€ ✅ Knižná akcia každý mesiac ✅ Bezpečný nákup

Na základe organistu z 15. storočia vytvorili zložitú, plne funkčnú mechanickú verziu tohto stredovekého nástroja. Dokončený model vyzerá pozoruhodne a je podobný originálnemu gurdy z 16. storočia a dáva mu nádherne stredovekú estetiku. Tento drevený atraktívny a vzdelávací model má veľmi detailné nádherné dekorácie trupu vytvorené v romantickom štýle a mení montáž a hranie hier do vzrušujúcej hry a prináša vám hodiny radosti a zábavy.
Konštrukcia modelu Hurdy-Gurdy je založená na originálnom prototype, preto zahŕňa predné a zadné paluby, prevodové stupne, kľuku (kľučku), koleso, krk, ladiace kolíky alebo ťažné kolíky, struny a tangenciu, ktoré celkovo tvoria jeden krásny nástroj. Tento hudobný model veľmi ľahko prehráva a vytvára zvuk, pretože ručne otočené koleso sa dotýka melódie a bourdónových strún. 6 tlačidiel je vybavených pružnými gumenými pásmi a malými kľukami v krabici s klávesnicou, aby sa zabezpečilo jemnejšie a pohodlnejšie prehrávanie.

Dĺžka melódie a bourdónovej struny je 250 mm (od mosta k matici). Dĺžka reťazcov medzi stredom kolesa a mostom je 30 mm.


Rok vydania: 2018 Katalógové číslo: 70030 Rozmer: 380×170 mm

Zaradené v kategóriách