Nová knižná akcia so zľavou až do 80%

Všetko okrem pravdy

Každý niečo skrýva


🍎 Vypredané, sú však dostupné iné vydania
12,90€

📚Prečítaná za 7,10€ (Zľava 45%) Zobraziť v bazári kníh

✅ Poštovné ZADARMO nad 39€ ✅ Knižná akcia každý mesiac ✅ Bezpečný nákup

Kontrolujete niekedy svojmu partnerovi mobil? Mali by ste? A ste pripravení na následky takéhoto kroku? Pretože všetci niečo skrývame.
V prípade Rachel Andersonovej a jej priateľa Jacka sa to všetko začalo e-mailom, na ktorý sa Rachel ani nechcela pozrieť. Miluje Jacka, čaká s ním dieťa. Dôveruje mu. No nemôže zvrátiť skutočnosť, že ten e-mail videla, ani zastaviť reťaz udalostí, ktoré sa dali do pohybu. Prečo jej Jack o svojej minulosti opakovane klame? Čo skrýva? Nemá Rachel právo dozvedieť sa to za každú cenu? A aký dôvod má v skutočnosti jej nutkavá potreba prísť veciam na koreň?

Všetko okrem pravdy je jedinečný psychologický príbeh o lžiach, zrade a o naliehavej potrebe jednej ženy odhaliť pravdu. Je však aj o zásadných životných rozhodnutiach, ktoré nám môžu navždy zmeniť život. O našich pochybeniach. Koľko chýb urobíme v živote? Koľko nešťastia nimi spôsobíme? O koľkých vieme? A ako sa s tým všetkým vyrovnáme?

Recenzie a kritiky

Originálny názov: Everything but the Truth Rok vydania: 2018 ISBN: 9788055158853 Rozmer: 125×200 mm Počet strán: 368 Väzba: pevná Štýl: napínavý, psychologickýJazyk: slovenčina

Zaradené v kategóriách