Nová knižná akcia so zľavou až do 80%

Blu-ray (17,99€) DVD (8,27€) DVD (2,49€) Ultra HD Blu-ray (33,99€)

Spider-Man Ultra HD Blu-ray (UHD + BD)

UHD + BD

Sam RaimiBonton Film (2017) • Séria Spider-Man

🍎 Vypredané
33,99€

✅ Poštovné ZADARMO nad 39€ ✅ Knižná akcia každý mesiac ✅ Bezpečný nákup

V našej ponuke aj ako darčeková kolekcia

Peter Parker (Tobey Maguire) je dobrý a inteligentný, ale nenápadný chalan, ktorý žije so svojou tetou a strýkom a má rád fotenie a svoju spolužiačku Mary Jane (ktorá chodí s iným spolužiakom s veľkými svalmi a malým mozgom). Pri jednej školskej exkurzii ho uhryzne geneticky upravený pavúk a Peter začne naberať nadľudské schopnosti.
Vie loziť po stenách, skákať na stometrové vzdialenosti, je mimoriadne ohybný a zo zápästí vystreľuje pavučinu. Stáva sa z neho Spider-Man. Lenže s príchodom jeho síl prichádza na svet aj jeho úhlavný nepriateľ - robotický lietajúci zvrhlík Green Goblin (Willem Dafoe), ktorý má v pláne podmaniť si celý svet. Aby to mal jednoduchšie, snaží sa unikátneho Spider-Mana zlákať na svoju stranu. Lenže ten, využívajúci svoje schopnosti pre konanie dobra, sa mu postaví na odpor.
Súboj !@#$%^&*ánov sa začína a na popredí Peterovej vysnenej, ale komplikovane sa rozvíjajúcej romance s Mary Jane (Kirsten Dunst) sa schyľuje k veľkým digitálnym ohňostrojom 139 miliónového komixového hyperblockbusteru.



Bonusy

  • Komentář tvůrců, herců, autora vizuálních efektů & štábu
  • Spider-Man: Mytologie 21. století
  • HBO Z natáčení Spider-Mana
  • „Spider-Mania“ od E! Entertainment
  • Profily režiséra & skladatele Profil režiséra
  • Spider-Manův kostým: Pohled do zákulisí natáčení
  • Kamerové zkoušky
  • Nepovedené záběry a další

Recenzie a kritiky

Recenzie na ČSFD

Herci: Willem Dafoe, Kirsten Dunst, James Franco, Rosemary Harris, Tobey Maquire

Rok vydania: 2017 Katalógové číslo: BD001656 Rozmer: 135×170 mm Dĺžka: 121 Obal: Blu-ray obal Titulky: české, slovenské, anglické, čínské, dánské, holandské, finské, francouzské, německé, řecké, maďarské, italské, japonské, korejské, litevské, norské, polské, portugalské, rumunské, ruské, španělské, švédské, thajské, turecké Jazyk: čeština, angličtina, katalánčina, francúzština, nemčina, maďarčina, taliančina, japončina, poľština, portugalčina, ruština, španielčina, thajčina

Zaradené v kategóriách