Nová knižná akcia so zľavou až do 80%

Len nie láska nebeská

Catherine BennettIkar (2018)

🍎 Vypredané, sú však dostupné iné vydania
12,90€

📚Prečítaná za 7,10€ (Zľava 45%) Zobraziť v bazári kníh

✅ Poštovné ZADARMO nad 39€ ✅ Knižná akcia každý mesiac ✅ Bezpečný nákup

Dvadsaťsedemročná Emma pracuje v televízii. Má však oveľa menej atraktívne a vzrušujúce zamestnanie, než by sa mohlo zdať, aj keď už nevarí kolegom čaj a nevynáša smeti, ale pracuje ako druhá asistentka režiséra. Robiť asistentku je náročné, čo dvojnásobne platí o druhej asistentke režiséra.
Emma zistí, že neplánovane otehotnela, a bez dlhých rečí opustí otca svojho dieťaťa. Zároveň náhodou ostane bez práce (vlastne nie až tak náhodou, pretože chrstla šéfovi do tváre, aby si tú prácu – slušne povedané – strčil za klobúk). A tak je jasné, že veľa vecí sa bude musieť zmeniť.
Našťastie tiež náhodou zdedí krásnu vilku v londýnskej štvrti Wimbledon s bláznivou osemdesiatročnou susedkou, majiteľkou dobermana, a ďalšou šťastnou zhodou okolností získa príťažlivého mladého podnájomníka. Ale dieťa čoskoro príde na svet, či sa to Emme páči, alebo nie, a tak sa musí stať ženou, ktorá sa vie postarať nielen o seba, ale aj o inú ľudskú bytosť – a to veľmi rýchlo!

Recenzie a kritiky

Rok vydania: 2018 ISBN: 9788055157603 Rozmer: 135×206 mm Počet strán: 432 Väzba: pevná Štýl: romantický, psychologickýJazyk: slovenčina

Zaradené v kategóriách