Nová knižná akcia so zľavou až do 80%

Strieborný záliv

Lizu McCullenovú stále máta minulosť, no nepoškvrnené pláže a súdržní obyvatelia austrálskeho prímorského mestečka jej aspoň...

Jojo MoyesIkar (2015) • Edícia Svetový bestseller

🌴 Máme na sklade, posielame ihneď.
12,90€
Zľava 26%
9,50€

📚Prečítaná za 8,39€ (Zľava 35%) Zobraziť v bazári kníh

✅ Poštovné ZADARMO nad 39€ ✅ Knižná akcia každý mesiac ✅ Bezpečný nákup

Lizu McCullenovú stále máta minulosť, no nepoškvrnené pláže a súdržní obyvatelia austrálskeho prímorského mestečka jej aspoň ponúkajú slobodu a bezpečie, po ktorých toľko túži – ak nie kvôli sebe, tak aspoň kvôli svojej malej dcére Hannah.
Ale potom sa v spustnutom hoteli jej tety, legendárnej lovkyne žralokov, ubytuje Mike Dormer a zo Strieborného zálivu sa pokoj razom vytratí. Uhladený Angličan v drahom obleku plánuje vybudovať v známom útočisku veľrýb prvotriedne turistické letovisko, čím by ohrozil všetko, čo Liza tak veľmi chráni – rodinný podnik a záliv, ale aj záväzok, že sa už nikdy nezamiluje do muža, ktorý si to nezaslúži.

Z anglického originálu Silver Bay
(Hodder & Stoughton, Londýn 2013) preložila Tamara Chovanová.

Ukážka textu z knihy



Sedel som za volantom, usiloval som sa sústrediť na cestu a bytostne som si uvedomoval, že Liza sedí vedľa mňa. Uvedomoval som si, ako si pravou rukou skrúca vlasy, keď ju myšlienky odviedli ďaleko od miesta, kde práve sedela.
Rozmýšľal som, čo povedať, ale nechcel som jej dať príležitosť utiahnuť sa k zdvorilému rozhovoru. Zdalo sa mi, že to štádium je už za nami. Mal som zvláštny pocit, že mi dlhuje vysvetlenie. A stále som myslel na to, ako sa na mňa Greg vtedy večer uškŕňal, trúsil dosť jasné narážky na ich spoločnú noc, akoby mal pravdu, keď ma varoval. Mužov ako on som stretával denne: charizmatických, hlučných, detinsky rozhodnutých stať sa stredobodom pozornosti. Nechápem, ako je možné, že sa im vždy podarí upútať najmilšie ženy a zvyčajne sa k nim potom nepekne správajú. Predstavil som si, ako sedí na lavici vedľa Lizy, majetnícky ju drží okolo pliec a verí, ako sa vyjadrila Kathleen, že má šancu. Ale možno ju naozaj má, hoci ona si to nemyslela. Ktovie, čo sa skrýva za rozhodnutím ľudského srdca. Koniec koncov Lize sa natoľko páčil, že s ním šla do postele. A to viac než raz.
Ale prečo s ním? Prečo s tým opitým, flirtujúcim lúzerom páchnucim pivom?

Recenzie a kritiky

Originálny názov: Silver Bay Rok vydania: 2015 ISBN: 9788055142203 Rozmer: 155×235 mm Počet strán: 304 Väzba: pevná Štýl: romantickýJazyk: slovenčina

Zaradené v kategóriách