Nová knižná akcia so zľavou až do 80%

Staroslovienska omaľovánka

...aby už deti poznali našu staroslávnu minulosť

Daniel BlažkoNitrava (2017)

🌴 Máme na sklade, posielame ihneď.
5,00€
Zľava 10%
4,50€

✅ Poštovné ZADARMO nad 39€ ✅ Knižná akcia každý mesiac ✅ Bezpečný nákup

Staroslovienska omaľovánka prináša detskému publiku okrem tvorivosti aj možnosť nahliadnuť do našej staroslávnej minulosti. Séria krásnych obrázkov na vymaľovanie zobrazuje postavy a postavičky, ktoré sa tradovaním po stáročia a generácie dostali cez rozprávky a rôzne legendy až do súčasnosti.

Okrem rozprávkových postáv je súčasťou omaľovánky aj staroslovienske písmo Bukvica, niekoľko obrázkov slovanských bohov a v závere omaľovánky si môžu deti vyfarbiť niekoľko vybraných staroslovienskych symbolov.

V strede omaľovánky je príjemným doplnením malá hra nazvaná Tartarská vandrovačka, v ktorej malý Hríbik putuje cez rôzne úskalia a prekážky až
k blahodárnemu Slnku. Hríbik musí prekonať zlého draka Zmeja, stretne sa s vtákom Ohnivákom, musí prejsť cez Snežnú rieku valiacu sa z ďalekých hôr a nakoniec, tesne pred cieľom, ako dar pre vytúžené Slnko vymaľovať krásnu farebnú dúhu.

Slovanské združenie Slavica zo staroslávnej Nitry vzniklo s cieľom propagovať slovanskú vzájomnosť a bohaté kultúrne dedičstvo Slovanov.
Touto omaľovankou prinášame kúsok našej staroslovienskej kultúry aj našim najmenším, deťom a ich rodičom, aby sa spoločne zahrali, vyfarbovali a rozprávali.

Recenzie a kritiky

Rok vydania: 2017 ISBN: 8588006534825 Rozmer: 145×210 mm Počet strán: 48 Väzba: šitá Jazyk: slovenčina

Zaradené v kategóriách