Nová knižná akcia so zľavou až do 80%

Izmael

Keď sa v novinách objaví inzerát, že učiteľ hľadá žiakov, ktorí túžia zachrániť svet, náš hrdina neváha a prihlási sa. Na...


🌴 Posledný kus na sklade, posielame ihneď.
9,99€
Zľava 26%
7,40€

📚Prečítaná za 6,49€ (Zľava 35%) Zobraziť v bazári kníh

✅ Poštovné ZADARMO nad 39€ ✅ Knižná akcia každý mesiac ✅ Bezpečný nákup

Keď sa v novinách objaví inzerát, že učiteľ hľadá žiakov, ktorí túžia zachrániť svet, náš hrdina neváha a prihlási sa. Na svoje prekvapenie zistí, že jeho učiteľom je gorila, ktorá mu s obrovským pochopením, súcitom a hlbokou múdrosťou ozrejmí vývoj ľudskej spoločnosti, vysvetlí rozdiel medzi životom Berúcich (ľudia) a Nechávajúcich (zvieratá) a dôsledky, ktoré z toho pre našu planétu vyplývajú.

Izmael je jedným z najobľúbenejších a najpredávanejších duchovných románov moderných čias. Oceňujú ho čitatelia aj kritika. Spomedzi 2 500 prihlásených diel vyhral medzinárodnú literárnu súťaž Turner Tomorrow s dotáciou pol milióna dolárov. Z knihy sa predalo viac než milión výtlačkov, bola preložená do vyše 30 jazykov a používa sa ako doplnkové čítanie v školách a kurzoch zameraných na filozofiu, geografiu, ekológiu, archeológiu, históriu, biológiu, zoológiu, antropológiu, polititológiu a ekonomiku na celom svete.

Recenzie a kritiky

Rok vydania: 2017 ISBN: 9788081093210 Rozmer: 145×207 mm Počet strán: 232 Väzba: brožovaná Jazyk: slovenčina

Zaradené v kategóriách