Nová knižná akcia so zľavou až do 80%

Mars: Teraformace

Jacob FryxeliusMindok (2017) • Edícia Mars: Teraformace

🌴 Máme na sklade, posielame ihneď.
76,95€
Zľava 48%
39,99€

✅ Poštovné ZADARMO nad 39€ ✅ Knižná akcia každý mesiac ✅ Bezpečný nákup

Dobývanie červenej planéty sa začína! Medziplanetárne korporácie medzi sebou súťažia v pretváraní Marsu na obývateľnú planétu. Vynakladajú obrovské sumy peňazí a používajú najnovšie technológie, aby zvýšili teplotu vzduchu, obsah kyslíku v atmosfére a vytvorili oceány plné vody. Ako proces zúrodňovania pokračuje, stále viac ľudí sa z preľudnenej Zeme sťahuje na Mars. V hre Mars: Teraformace bude každý hráč hrať za jednu medziplanetárnu spoločnosť s určitým profilom.
Budete hrať karty projektov, riadiť produkciu zdrojov, umiestňovať na mapu svoje doštičky miest a zelene a pretekať sa o čestné tituly a víťazstvo vo vypísaných súťažiach. Bude to vaša korporácia, kto povedie ľudstvo do novej éry dejín?

Obsah hry:
pravidlá hry, herný plán, 5 dosiek hráčov, 17 kariet korporácií, z toho 5 základných ● 208 rôznych kariet projektov, 8 prehľadových kariet, dve sady po štyroch, 200 priesvitných obsadzovacích kociek hráčov, po 40 v 5 farbách, 200 kociek zdrojov v matných farbách medenej, striebornej a zlatej, 3 veľké počítacie kocky, 9 doštičiek oceánu, 60 doštičiek zelene / miest, 11 zvláštnych doštičiek terénu, žetón začínajúceho hráča

Rok vydania: 2017 Odporúčaný vek: 12+ Katalógové číslo: 5402 Rozmer: 296×297 mm Jazyk: čeština

Zaradené v kategóriách