Nová knižná akcia so zľavou až do 80%

Ochutnajte so zľavou!

Bratislava a okolie


🍎 Vypredané
16,56€

✅ Poštovné ZADARMO nad 39€ ✅ Knižná akcia každý mesiac ✅ Bezpečný nákup

Spolu s „Ochutnajte so zľavou“ spoznáte rozmanitosť bratislavských reštaurácií.

V tejto publikácii vám predstavujeme 16 špičkových reštaurácií, ktoré vás pozývajú na návštevu vo dvojici. Príďte a ochutnajte umenie každého šéfkuchára a zažite osobitú atmosféru ich reštaurácie. Spoločným hlavným cieľom všetkých však je, získať si vás, ako nových pravidelných hostí.

Motivačným bonusom pre vašu návštevu v prezentovaných reštauráciách je 30%-ná zľava na všetky jedlá (podľa vašeho výberu napríklad studené predjedlo alebo polievka, hlavné jedlo, dezert…). Zľava je platná v každej reštaurácii jednorázovo, pri konzumácii dvoch osôb, v dňoch uvedených na príslušnom kupóne v termíne do 31.5.2007.

Tento koncept pochádza z USA a už počas niekoľkých rokov sa veľmi úspešne presadzuje aj v Nemecku, Francúzsku, Belgicku, susednom Rakúsku a ďalších krajinách. Pri dnešnej rozrastajúcej sa a stále atraktívnejšej ponuke reštaurácii v Bratislave a okolí máme pocit, že nadišiel ten správny čas, predstaviť ho aj na Slovensku.

Publikácia má za cieľ motivovať všetkých, ktorí si radi vychutnajú dobré jedlo v príjemnom prostredí aj mimo vlastnej kuchyne a ešte navyše ušetria. Pre vyznavačov vínneho moku máme naviac jednu dobrú správu. Pre náš koncept sme získali i jednu vinotéku, ktorá vo výnimočnej ponuke predstavuje svoju paletu elegantných rakúskych vín z oblasti Carnuntum, Neusiedler am See und Steiermark.

Prajem vám nezabudnuteľné chvíle strávené v našich vybraných reštauráciach.

Dobrú chuť!

Vydavateľ

Recenzie a kritiky

Rok vydania: 2006 ISBN: 8096951602 Rozmer: 108×180 mm Počet strán: 48 Väzba: brožovaná Jazyk: slovenčina

Zaradené v kategóriách