Nová knižná akcia so zľavou až do 80%

Diagnostikovanie cestných vozidiel


🍌 Odosielame o 6 dní.
28,50€
Zľava 15%
24,20€

✅ Poštovné ZADARMO nad 39€ ✅ Knižná akcia každý mesiac ✅ Bezpečný nákup

Cestné vozidlá sú neodmysliteľnou súčasťou života ľudí v modernej spoločnosti. Cestné vozidlo ako každá strojná súčasť podlieha opotrebovaniu, či už morálnemu alebo fyzickému. K prevádzke cestných vozidiel tak neodmysliteľne patrí zabezpečenie vhodného údržbového systému. V publikácii sú v jednotlivých kapitolách spracované základné diagnostické úkony, ktoré tvoria časť údržbového systému.

V úvode autori spracovali základné členenie legislatívy, ktorá má vplyv na zabezpečenie bezpečnej a ekologickej prevádzky cestných vozidiel. Nasledujú časti, v ktorých sú detailne spracované informácie týkajúce sa pravidelných kontrol cestných vozidiel v staniciach cestných kontrol a prevádzkach emisných kontrol.

Nosnú časť publikácie tvoria zostávajúce kapitoly, ktoré sa zaoberajú možnosťami diagnostikovania jednotlivých sústav cestného vozidla ako je napr. brzdová sústava. V každej z týchto častí sú spracované základné legislatívne požiadavky na sústavu, analýza používanej diagnostickej techniky bežne dostupnej v praxi a taktiež metodické postupy výkonu týchto skúšok. Publikácia neobsahuje diagnostické postupy motorovej časti cestného vozidla. Táto téma bude osobitne spracovaná v ďalšej publikácii.

Recenzie a kritiky

Rok vydania: 2017 ISBN: 9788055412504 Rozmer: 170×240 mm Počet strán: 254 Väzba: pevná Jazyk: slovenčina

Zaradené v kategóriách