Nová knižná akcia so zľavou až do 80%

Šľachtická rošáda

Lady Miranda Hawthorne je lady, ako sa patrí, hoci v kútiku duše by veľmi chcela byť odvážna a bezstarostná. Vo svojich...

Kristi Ann Hunteri527.net (2017) • Séria Sága rodu Hawthornovcov • 1. diel

🌴 Posledný kus na sklade, posielame ihneď.
11,90€
Zľava 12%
10,50€

📚Prečítaná za 7,74€ (Zľava 35%) Zobraziť v bazári kníh

✅ Poštovné ZADARMO nad 39€ ✅ Knižná akcia každý mesiac ✅ Bezpečný nákup

Lady Miranda Hawthorne je lady, ako sa patrí, hoci v kútiku duše by veľmi chcela byť odvážna a bezstarostná. Vo svojich dvadsiatich rokoch je v očiach spoločnosti už beznádejnou starou dievkou. Svoje najvnútornejšie pocity nevylieva do denníka, ale píše listy starému priateľovi svojho brata – vojvodovi, ktorého nikdy nestretla, len o ňom počula, a nemá v úmysle mu ich nikdy poslať. Medzitým sa spriatelí s Marlowom, bratovým novým komorníkom, a aj keď sa túži oslobodiť od obmedzení svojho postavenia, zaľúbiť sa do sluhu sa je aj pre ňu príliš veľkou vzburou.

Keď Marlow jeden z listov náhodou objaví a pošle ho nič netušiacemu vojvodovi, Miranda je zdesená. Vojvoda ju však prekvapí – list jej vráti a zdôverí sa jej s vlastnými pocitmi. A zrodí sa ich vzťah na diaľku. Neistota prameniaca z doterajšieho nedostatku nápadníkov sa zmení na zmätok z rastúcich pocitov k dvom mužom – k jednému, ktorého nikdy nestretla, a k druhému, na ktorého sa môže spoľahnúť, ale ktorého správanie je čoraz zvláštnejšie. Keď sú však v ohrození štátne tajomstvá, do ktorých je zapletený aj Marlow, jedna vec je Mirande jasná: vôbec jej nie je jedno, ako sa to skončí s Hawthornovcami a s tými, na ktorých jej rodine záleží.
Kristin Ann Hunterová absolvovala na Technickej univerzite štátu Georgia odbor informatika, no odjakživa chcela písať knihy. Vyhrala autorské súťaže Golden Heart (organizátor Romance Writers of America, RWA) a Genesis (American Christian Fiction Writers, ACWF). Získala cenu Maggie Award for Excellence (Georgia Romance Writers).
Je spoluzakladateľkou a koordinátorkou blogu Regency Reflections a s manželom a tromi deťmi žije v štáte Georgia. Viac informácii nájdete na jej stránke www.kristiannhunter.com.

Recenzie a kritiky

Originálny názov: A Noble Masquerade Rok vydania: 2017 ISBN: 9788089822119 Rozmer: 140×220 mm Počet strán: 336 Väzba: pevná Jazyk: slovenčinaŠtýl: romantický, historický

Zaradené v kategóriách