Nová knižná akcia so zľavou až do 80%

Čo som komu urobila?!

Tiež sa vám zdá, že vám vaše odrastajúce dieťa pripravuje ťažké chvíle? Že podrobuje vaše nervy náročným záťažovým testom?...


🌴 Posledný kus na sklade, posielame ihneď.
8,00€
Zľava 30%
5,60€

📚Prečítaná za 5,20€ (Zľava 35%) Zobraziť v bazári kníh

✅ Poštovné ZADARMO nad 39€ ✅ Knižná akcia každý mesiac ✅ Bezpečný nákup

Tiež sa vám zdá, že vám vaše odrastajúce dieťa pripravuje ťažké chvíle? Že podrobuje vaše nervy náročným záťažovým testom? Pristihujete sa pri tom, ako s tvárou obrátenou k oblohe zúfalo voláte: prečo ja?!, prípadne: čo som komu urobila?!
Presne taký názov nesie druhá kniha autorky Andrey Tichej. Kniha Čo som komu urobila?! je voľným pokračovaním predchádzajúcej knižky Čo si to za matku?! (2014) Vtipné príbehy s pointou majú vždy pravdivý základ, točia sa okolo problémov spojených s dospievaním dcéry a s neľahkou úlohou matky, ktorá to celé musí „v zdraví“ prežiť. 27 príbehov písaných ľahkým perom a s humorným nadhľadom je doplnených farebnými kresbami mladej ilustrátorky Moniky Volákovej. Knižka vznikla s podporou Literárneho fondu SR.
Andrea Tichá je autorkou početných fejtónov, poviedok, cestopisov i publicisticky´ch rozhovorov, ktoré publikuje v tlači a na svojom blogu. Na konte má ocenenie z Festivalu umeleckej tvorby o horách Horalfest.

Recenzie a kritiky

Rok vydania: 2016 ISBN: 9788089891009 Rozmer: 148×210 mm Počet strán: 96 Väzba: pevná Jazyk: slovenčina

Zaradené v kategóriách