Nová knižná akcia so zľavou až do 80%

Vďaka Betlehemu

Max Lucado: Vďaka Betlehemu ...sa rodí láska a je tu nádej Milujem Vianoce. Nech potešia nás zvonce saní! A večer skrásnie...

Max LucadoKumran (2016)

🍎 Vypredané
6,90€

✅ Poštovné ZADARMO nad 39€ ✅ Knižná akcia každý mesiac ✅ Bezpečný nákup

Max Lucado: Vďaka Betlehemu ...sa rodí láska a je tu nádej Milujem Vianoce. Nech potešia nás zvonce saní! A večer skrásnie koledami! Nech Santovia nás rozradostia! A schádzajú sa doma hostia! Milujem Vianoce. Milujem ich, pretože niekde niekto položí vianočnú otázku: Prečo je dieťatko v maštali také dôležité? Kto to bol? Čo má jeho narodenie spoločné so mnou? A mám rád odpovede, ku ktorým som dospel.
Napríklad túto: Boh vie, aké je byť človekom. Keď mu hovorím o redakčných uzávierkach, dlhom čakaní či ťažkých časoch, chápe to. Je tam. A je aj tu. Vďaka Betlehemu mám v nebi priateľa.

A túto: Vianocami sa začína to, čo oslavujeme počas Veľkej noci. Dieťa v kolíske sa stalo Kráľom na kríži. Vďaka Betlehemu máme v nebi Spasiteľa. Vianočné prísľuby formujú naše srdcia. Dlho po tom, ako odídu hostia, koledníci sa vrátia domov a zhasnú svetlá, tieto prísľuby pretrvávajú. Zažnime lampu, schúľme sa na pohodlné miesto a ponorme sa do zvláštneho, nádherného betlehemského príbehu. Možno nájdete to, čo som našiel ja: celoživotnú nádej.

V dielach Maxa Lucada nachádza útechu viac ako sto miliónov čitateľov. Možno ste v slovenčine čítali jeho knihy Zvládneš to, Skôr než povieš amen, Láska hodná dávania, Bez strachu, 3:16 Súradnice nádeje, Boh sa priblížil, Boží príbeh – a obľúbili ste si ich autora. Od roku 1988 je kazateľom v Oak Hills Church v San Antoniu, druhom najľudnatejšom meste amerického štátu Texas. V roku 2005 ho časopis Reader's Digest nazval „najlepším kazateľom Ameriky“. Od roku 1981 je ženatý s manželkou Denalyn a spolu majú tri dospelé dcéry – Jennu, Andreu a Saru.

Recenzie a kritiky

Rok vydania: 2016 ISBN: 9788089487790 Rozmer: 140×210 mm Počet strán: 128 Väzba: brožovaná Jazyk: slovenčina

Zaradené v kategóriách