Nová knižná akcia so zľavou až do 80%

Strom klamstiev


🍎 Vypredané, sú však dostupné iné vydania
3,90€

📚Prečítaná za 2,54€ (Zľava 35%) Zobraziť v bazári kníh

✅ Poštovné ZADARMO nad 39€ ✅ Knižná akcia každý mesiac ✅ Bezpečný nákup

Lož môže byť niekedy silnejšia než klamstvo.

Faith Sunderlyová vedie dvojitý život. Pre väčšinu ľudí je spoľahlivá, dôveryhodná, ale aj trochu nudná - jednoducho slušná mladá dáma, ktorá pozná svoje miesto. Faith je však v skutočnosti vo svojom vnútri aj zvedavá, plná pochybností, otázok a nevie odolať záhadám. Ľudia okolo nej ani len netušia, aké rôzne tajomstvá pozná.

Napríklad vie, že sa presťahovali na maličký ostrov Vane preto, že v ich rodnom meste vypukol škandál, ktorý zničil reputáciu jej otca. Keď po krátkom čase nájdu na ostrove jeho mŕtvolu, ani na chvíľu nezapochybuje o tom, že bol zavraždený.

V honbe za spravodlivosťou a pomstou nájde Faith počas pátrania medzi vecami svojho otca zvláštny strom, ktorý rastie iba v absolútnej tme a kŕmi sa klamstvom. Strom odmení každé klamstvo plodom, ktorý ukrýva dôležitú pravdu. Pomôže jej tento strom nájsť otcovho vraha? Alebo ho privedie priamo k Faith?

A sú to klamstvá, ktoré kŕmia pravdu alebo prinesú ešte viac lží?

Autorka Frances Hardingová pochádza z Anglicka a je uznávanou autorkou viacerých úspešných románov. Už od začiatku svojej spisovateľskej kariéry získavala rôzne ocenenia. Za knihu Strom klamstva získala prestížnu cenu Costa Book Award.

Recenzie a kritiky

Originálny názov: The Lie Tree Rok vydania: 2017 Odporúčaný vek: 14-18 ISBN: 9788081641206 Rozmer: 135×205 mm Počet strán: 368 Väzba: pevná Jazyk: slovenčinaŠtýl: napínavý, historický, dobrodružný

Zaradené v kategóriách