Nová knižná akcia so zľavou až do 80%

Prvá pastelka

Hravý pracovný zošit Moja Pastelka je zameraný na rozvoj jemnej motoriky detí v predškolskom veku, teda 4 až 5 ročné....


🍎 Vypredané
1,04€

✅ Poštovné ZADARMO nad 39€ ✅ Knižná akcia každý mesiac ✅ Bezpečný nákup

Hravý pracovný zošit Moja Pastelka je zameraný na rozvoj jemnej motoriky detí v predškolskom veku, teda 4 až 5 ročné. Zároveň svojim spracovaním motivuje k písanej kultúre jazyka.



Deti si pri práci precvičia pohyby zápästia vo vertikálnych aj horizontálnych líniách a písanie slučiek. Trénujú si dlane a prsty pri písaní horných a dolných oblúkov, vlnoviek a lomených línií.



Cieľom je edukácia detí podľa Štátneho vzdelávacieho programu ISCED 0 predprimárne vzdelávanie, oblasť jazyk a komunikácia a splnili výkonové a obsahové štandardy zamerané na písanie a grafomotoriku.

Tento pracovný zošit napriek svojmu hravému a zábavnému prístupu k učeniu nie je maľovanka, i keď obsahuje veľa priestoru na kreslenie a vyfarbovanie. Je zostavený tak, aby dieťa motivoval, vzbudil jeho záujem o vedomosti prostredníctvom hry, podnecoval ho v pokusoch, a vďaka omylom a úspechom získavalo nevyhnutné základy vedomostí a zručností. Dospelý, rodič či pedagóg je pre dieťa pomoc a oporou pri práci.

Recenzie a kritiky

Rok vydania: 2016 Odporúčaný vek: 4-5 ISBN: 9788089260690 Rozmer: 210×297 mm Počet strán: 24 Väzba: šitá Jazyk: slovenčina

Zaradené v kategóriách