Nová knižná akcia so zľavou až do 80%

Kissinger podle Kissingera

Úvahy o diplomacii, strategickém výhledu a umění vést


🍌 Dodanie môže trvať viac ako 30 dní
15,68€
Zľava 15%
13,33€

✅ Poštovné ZADARMO nad 39€ ✅ Knižná akcia každý mesiac ✅ Bezpečný nákup

Kniha Kissinger podle Kissingera je především skvělým a přehledným úvodem do strategického myšlení loni zesnulého legendárního diplomata a poradce amerických prezidentů Richarda Nixona a Geralda Forda. Ocení ji všichni, kdo se chtějí blíže seznámit s historií a teorií mezinárodních vztahů.

Henry Kissinger stál uprostřed nejdůležitějších jednání studené války. Je rovněž autorem mnoha rozsáhlých publikací o mezinárodních vztazích, v nichž precizně rozebírá detaily a analyzuje relevantní historické paralely.

Kniha rozhovorů, které s Kissingerem vedl jeho blízký spolupracovník Winston Lord, je především koncentrovaným svědectví o umění diplomacie. Znalci Kissingerova díla ocení osobní zkušenost z hvězdných hodin americké politiky, ostatním kniha poslouží jako čtivý úvod do Kissingerova brilantního uvažování.

Recenzie a kritiky

Originálny názov: Kissinger on Kissinger: Reflections on Diplomacy, Grand Strategy, and Leadership Rok vydania: 2024 ISBN: 9788074852916 Rozmer: neuvedený Počet strán: 240 Väzba: brožovaná Jazyk: čeština

Zaradené v kategóriách