Nová knižná akcia so zľavou až do 80%

Jaké prožitky mění náš mozek a tím i náš život

Nesmierne zaujímavá kniha dokazuje, že rozvíjať duchovný pohľad na svet či spojenie s vyššími silami stojí za to! Autori na...


🍎 Vypredané
16,39€

✅ Poštovné ZADARMO nad 39€ ✅ Knižná akcia každý mesiac ✅ Bezpečný nákup

Nesmierne zaujímavá kniha dokazuje, že rozvíjať duchovný pohľad na svet či spojenie s vyššími silami stojí za to! Autori na základe vedeckého výskumu (vrátane skenovania mozgu) vysvetľujú, že keď sa venujeme určitým praktikám a začneme sa učiť pristupovať k životu s pochopením, láskou a vnútorným mierom, alebo keď máme zážitok spojenia s niečím väčším, čo presahuje našu bežnú realitu, zakúsime zmenený stav vedomia, niečo "nadprirodzené" a podobne, tak to úplne zmení štruktúru a fungovanie nášho mozgu! A to pochopiteľne ovplyvňuje náš celkový psychický aj zdravotný stav, naše vzťahy atď. - k omnoho lepšiemu.
Táto publikácia je teda plná pozoruhodných informácií. Nejedná sa pritom len o nejakú suchú štatistiku, ale o reálne príbehy a príklady zo života, ktoré za vyššie uvedeným výskumom stoja. Výsledné idey a závery sú vysvetlené s citom aj logikou. A pomedzi teóriu sú vsunuté aj rôzne praktické cvičenia a testy, ktoré vám umožnia overiť si niečo z tu uvedeného na vlastnej koži, rozšíriť si obzory, lepšie sa spoznať – a možno aj dospieť k „osvieteniu“.

Recenzie a kritiky

Rok vydania: 2016 ISBN: 9788081004469 Rozmer: 130×200 mm Počet strán: 232 Väzba: brožovaná Jazyk: čeština

Zaradené v kategóriách