Nová knižná akcia so zľavou až do 80%

Začíname s príkrmami


🍌 Predobjednávka, vychádza 10. 5. 2024
16,99€
Zľava 18%
13,93€

✅ Poštovné ZADARMO nad 39€ ✅ Knižná akcia každý mesiac ✅ Bezpečný nákup

Pestré recepty a praktická príručka od odborníčok na výživu, ktorá vám pomôže pri zostavovaní jedálničkov detí do jedného roka.
Prvé jedlo dieťatka je preň tým najdôležitejším míľnikom. A pre rodičov zas veľkým orieškom. Čo ponúknuť? A v akej forme? Neje málo? Či naopak veľa? Ako dieťaťu zabezpečiť všetky potrebné živiny? Čomu sa treba vyhýbať? A ako sa vyznať v často protichodných informáciách kolujúcich po internete? Odpovede na všetky tieto otázky vám ponúka štvorica nutričných terapeutiek a zároveň mamičiek. Na základe odborných znalostí, vedecky podložených faktov aj vlastných skúseností zostavili praktickú príručku, v ktorej sa dozviete všetko o príkrmoch do jedného roka vášho dieťaťa až po prechod na rodinné stravovanie. Všeobecné informácie dopĺňa viac ako päťdesiat chutných a pestrých receptov, ktoré vám pomôžu pri zostavovaní jedálničkov vašich najmenších.

Recenzie a kritiky

Rok vydania: 2024 Odporúčaný vek: 18+ ISBN: 9788056639719 Rozmer: 195×255 mm Počet strán: 240 Väzba: pevná Jazyk: slovenčinaŠtýl: zdravé

Zaradené v kategóriách