Nová knižná akcia so zľavou až do 80%

Myslením k blahobytu

7 kľúčov šťastia

Braňo MrázTORBERG (2024)

🌴 Máme na sklade, posielame ihneď.
17,77€
Zľava 18%
14,57€

✅ Poštovné ZADARMO nad 39€ ✅ Knižná akcia každý mesiac ✅ Bezpečný nákup

Kniha napísaná absolútne unikátnym spôsobom: ľavé a pravé strany sú napísané inak. Analyticko-logicky zmýšľajúci ľudia, ktorí majú radi čísla a diagramy, budú jasne rozumieť ľavým stranám. A pravé strany? Tie ulahodia naopak skôr kreatívcom, ktorí majú radi príbehy.

Na stránkach tejto knihy odhalíte tajomstvá siedmich kľúčov, ktoré vám odomknú dvere do nového vnímania blahobytu vo vašom živote. Či už túžite po živote plnom zdravia, spokojnosti, dobrých vzťahov, vnútornej naplnenosti alebo dostatku finančných a hmotných zdrojov, kniha vám ukáže možno iný pohľad na tému blahobytu. Prezradí vám kľúčové tajomstvá, ako aj vy môžete dosiahnuť blahobyt, aby ste mohli žiť ešte viac hodnotnejšie a spokojnejšie vo všetkých oblastiach života.

V knihe sa dozviete:
  • ako dosiahnuť kvalitné vzťahy založené na pravde,
  • ako si naplniť finančnú a hmotnú hojnosť,
  • ako nastúpiť na cestu k zdravšiemu životu,
  • ako zmeniť svoj uhol pohľadu na blahobyt v živote,
  • ako dosiahnuť blahobyt v každej oblasti svojho života,
  • ako v praxi využiť spojenie všetkých siedmich kľúčov pre dokonalý život.
A ak máte radi netradičný humor, tak sa okrem hodnotného čítania pri tejto knihe aj pobavíte. Na čom? Uvidíte, keď sa začítate do myšlienok podaných s typickým humorom autora.

Kniha Myslením k blahobytu je prvou knihou na Slovensku, ktorá je o takejto téme napísaná unikátnym ľavo-pravým spôsobom. Nájdete v nej tipy, rady a cenné skúsenosti od autora, ktoré vás podnietia k rozmýšľaniu nad vecami a situáciami vo vašom živote. Autor Braňo Mráz je uznávaným školiteľom a mentorom v oblasti biznisu, osobnostného rozvoja, zdravia a aj kryptomien. Už viac ako 30 rokov sa venuje ľuďom, ktorým pomáha žiť zdravší, spokojnejší, úspešnejší život. Taktiež im pomáha posunúť ich biznis na vyšší level a získať rovnováhu vo všetkých oblastiach života.

Kniha je praktickým pomocníkom pre ženy a aj mužov, ktorí chcú svoj život zmeniť k lepšiemu a žiť ho ešte naplnenejšie a hodnotnejšie než doteraz.

Pokiaľ váhate, či je kniha práve pre vás, stiahnite si ukážku v elektronickej verzii a nahliadnite do jej vnútra.

Recenzie a kritiky

Rok vydania: 2024 ISBN: 9788097477608 Rozmer: 148×210 mm Počet strán: 200 Väzba: pevná Jazyk: slovenčina

Zaradené v kategóriách